Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Tilbage til bloggen

5 grunde til at du skal på skiferie ved Lake Louise

Skiferie - Lake Louise i Canada

Lake Louise – Banff National Parks blå hjerte

Mellem sneklædte bjerge, i Banff National Park, ligger den dybblå Lake Louise. På en kold vinterdag lyser søen op, og den 2,5 kilometer lange sø er et syn for sig. Søen er 90 meter dyb og byder på et natursceneri, som er stort og varieret. Søen er omringet af den uberørte vildmark, og den er ganske enkelt Banff National Parks hjerte.

Og så lokker Lake Louise med et skiområde, hvor du får skiløb i en særpræget kulisse. Vi giver dig her fem grunde til, at du bør rejse til Canada for at stå på ski ved Lake Louise.

10-12 meter sne i The Rocky Mountains

Lake Louise lokker hvert år mange skiløbere til, fordi du får skiløb i verdensklasse. Området er en del af Canadian Rocky Mountains, som er en bjergkæde i den vestlige del af Nordamerika. Bjergkæden strækker sig fra Mexico i syd, igennem det kontinentale USA, igennem Canada og op til Alaska. Og på en skiferie i Lake Louise står du på ski med udsigt til de sneklædte, enorme bjerge. Et andet trækplaster i Lake Louise er sneen.

Der falder årligt 10-12 meter sne, og sneen er tør og har fået tilnavnet “Champagne Powder”. Tørheden gør, at sneen meget sjældent bliver iset. Du kan desuden snøre skøjterne og stå på skøjter på den imponerende sø.

128 kilometers skiløb = pister  for alle

Lake Louise er en af de største skiområder i Nordamerika med pister, der sammenlagt tilbyder 128 kilometers skiløb. Områdets størrelse medfører, at der er skiløb for alle, uanset niveauet på dit skiløb. For nybegyndere og øvede, er der lange pister, hvor du stille og roligt kan cruise ned af de brede boulevarder. Eksperterne kan prøve kræfter med diverse bowls, off-piste og smalle stier.

Velkommen til Banff

Når du står på ski ved Lake Louise, bor du som oftest i skibyen Banff, som ligger 45 minutter fra Lake Louise. Banff er en hyggelig skiby, hvor du finder et godt udvalg af hoteller, restauranter og forretninger. I Banff er der desuden gode udflugtsmuligheder i sneen. Du kan fx prøve heliskiing eller snesko. Fra Banff kører der gratis skibus ind til skiterrænet i Lake Louise.

Fik vi sagt, at naturen er noget helt særligt?

Lake Louise er hjem for en af Nordamerikas fineste skiområder og har et utal af hiking og vandrestier, som du kan begive dig ud på, hvis du en dag har lyst til at lade skiene stå i skirummet. Området er utroligt varieret, og landskabet er så overvældende smukt, at det ikke kan beskrives med ord.

Derfor vælger mange at komme igen for at opleve den unikke natur, du finder i dette område. Du oplever flotte gletsjere og sprudlende vandfald. Overalt vil du blive fascineret.

Det behøver ikke være besværligt at rejse til Canada for at stå på ski

Måske sidder du nu og tænker, at det er en lang rejse til Canada. At der skal bestilles fly, hotel og hvad med liftkort? Men det behøver slet ikke være så besværligt at komme på ski ved Lake Louise. Tag et kig på denne skipakke til Banff, hvor du får fly t/r, hotel, transfer og liftkort.

 

 

PS. Vi har også svaret på de oftest stillede spørgsmål om ski i Canada. Få svarene.

Skriv et svar