Tilbage til bloggen

DANexplores rejsende har købt 15 regnskovsfodboldbaner i Ecuador

I tre år har DANexplores rejsende været med til at opkøbe ecuadoriansk regnskov via Randers Regnskovs Naturfond, og nu er der rundet en flot milepæl.

Når DANexplores rejsende begiver sig ud i verden, så er det oftest ture med store naturoplevelser undervejs. Derfor valgte man i 2021 at give tilbage til naturen ved at opkøbe 25 kvadratmeter ecuadoriansk regnskov via Randers Regnskovs Naturfond for hver rejsende, der bliver sendt på eventyr.

I de seneste tre år har DANexplore sendt et stigende antal rejsende ud i verden, og det afspejler sig i den mængde regnskov, der er blevet opkøbt. Nemlig lidt mere end 100.000 kvadratmeter regnskov eller hvad, der svarer til mere end 15 fodboldbaner.

– Vi er utroligt glade for at kunne give lidt tilbage til naturen, som giver så meget til os og vores rejsende. Vi har kunder i hele landet, men vores base er i Randers, så det gav  god mening at indgå samarbejdet med Randers Regnskov for på den måde at sikre, at pengene bliver brugt på bedst mulig vis til at styrke indsatsen for bevaring af truede dyr og planter, siger bureauchef i DANexplore Rasmus Nicolaisen.

Du kan læse mere om Randers Regnskovs arbejde med naturbevarelse her

Vil du have store naturoplevelser med regnskov, så er der mange muligheder for dette på de destinationer, DANexplore har specialiseret sig i. Hvad med f.eks. en tur til Malaysia og/eller Borneo, der har et rigt berømmet natur- og dyreliv?

Bliv inspireret til en tur til Malaysia her