Få et tilbud på din rejse

Tilbage til bloggen

5 grunde til at vi elsker rejser til Florida

Den perfekte destination i vinterhalvåret med oplevelser for både store og små.

Velkommen til Florida, “The Sunshine State”

Rejser til Florida er (blandt andet) li med sol, varmt vand og endeløse strande med det blødeste sand. Faktisk strækker strandene i Florida sig næsten 1200 kilometer, så der er rig mulighed for at dase ved strandkanten.

Derudover er Florida også kendt for et væld af temaparker, eminent shopping, spændende arkitektur, Key West, sumpområder og alligatorer.

Florida kaldes også for “The Sunshine State”, og har en gennemsnits-temperatur på 23 grader året rundt. Af samme årsag er rejser til Florida særligt populære i det danske vinterhalvår. Læs mere om vejret i Florida her

Hvis du går og overvejer en rejse til “The Sunshine State”, så er her 5 gode grunde til at besøge den populære stat.

Find din kør-selv ferie i USA her

fem grunde til at vi elsker rejser til florida

1. Rejser til Florida og verdens største legeplads

I Orlando venter et overflødighedshorn af oplevelser for både store og små legebørn.

Her ligger både verdensberømte forlystelsesparker som fx Walt Disney World og Universal Studios samt Kennedy Space Center – til dig med forkærlighed for rumraketter – og ikke mindst Daytona Beach, kendt for det årlige Daytona International Speedway løb.

Derudover lokker Orlando også med kæmpestore outlets fyldt med designertøj, sko og tasker til fordelagtige priser.

Læs mere om forlystelsesparker i USA her

5 grunde til at vi elsker til Florida og Orlando

2. Miami – Byen der er elsket af de rige og berømte

Miami er en vaskeægte kystby med en populær strandpromenade. Byen er blandt andet berømt for South Beach, Art Deco District og Little Havana.

På Ocean Drive kan du slentre forbi hyggelige restauranter og barer. Det er ikke et sjældent syn at dyre og store biler suser forbi. Miami er nemlig også hjemsted for de rige og berømte. Gloria Estefan, Shaquille O’Neals, P Diddy og Caroline Wozniacki er bare nogle af de prominente navne, der har bolig i byen.

Bliv klogere på Miamis seværdigheder her.

fem grunde til at vi elsker rejser til Florida

3. Hvide sandstrande og caribisk stemning

En af måske verdens bedste strande ligger i Florida, og det er også én af grundene til, at vi elsker rejser til Florida.

I Clearwater venter nemlig kridhvide sandstrande med krystalklart og lunt vand. Der er rig mulighed for at supplere de afslappende timer på liggestolen med sjove vandsport-aktiviteter.

Efter at have gået i bare fødder på den fine sand og taget en kølig dukkert, kan du kigge mod Key West, som er USA’s sydligste punkt. Her hersker en caribisk og tilbagelænet stemning. Vejen til Key West foregår over 42 broer, via små øer, der ligger som små perler på en snor.

I Key West venter svajende palmer, traditionelle huse med victoriansk udsmykning og strandstemning. Key West er også meget kendt for unikke solnedgange, som kan nydes ved Mallory Square, som er midtpunktet for sociale aktiviteter ved havnen.

Se hvordan du sammensætter en kør-selv ferie langs Floridas kyst til Key West her

5 grunde til at vi elsker Florida

4. Everglades National Park

Kun en time fra Miami finder du naturområdet Everglades National Park, som er et vådområde af floder, sumpe og regnskov. Nationalparken er Nordamerikas største sumpområde og huser et spændende dyre- og planteliv.

Her kan du komme på en sejltur i airboat, og få et glimt af alligatorer, oddere, vaskebjørne, skildpadder, fugle og meget andet. Samtidig fortæller guiden i båden dig om områdets dyreliv, natur og nationalparkens historie.

fem grunde til at vi elsker rejser til Florida

5. Kør-selv ferie i Florida

Florida er en oplagt kør-selv ferie destination for hele familien, når både børn og voksne vil underholdes. De hvide sandstrande, forlystelsesparkerne og shoppingmulighederne sikrer et stort udbud af aktiviteter for alle aldre.

En kør-selv ferie i Florida er populær i tørsæsonen, som strækker sig fra november til april, og er derfor oplagt, når du trænger til sol og varme i de danske vintermåneder.

TIP! Det er også muligt at kombinere en kør-selv ferie til Florida med et krydstogt til Caribien og så kan vi også varmt anbefale at kombinere Florida med New York og Washington og dermed opleve det bedste af USAs østkyst.

5 grunde til at vi elsker Florida

 

Velkommen til Florida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *