Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Whistler skiferie

Hvis du søger den ultimative skiferie, skal du rejse til Canada, her finder du de bedste pister og den fantastiske puddersne. Pak kufferten, hop på flyveren og få en oplevelsesrig skiferie i Canada.

Fra kr. 7.440,- pr. person ved to voksne + to børn 

Fra kr. 10.050,- pr. person ved fire voksne 

Fra kr. 10.670,- pr. person ved to voksne 

Prisen er inklusiv fly Danmark – Vancouver t/r, transfer Vancouver – Whistler t/r, 7 overnatninger på Aava Hotel samt 6 dages liftkort.

Priserne er baseret på afrejse i lavsæson (November – 14. december & april). Se flere priser og sæsoner her. Vi tager forbehold for udsolgte perioder.

Bestil eller hør mere

Ønsker du at høre nærmere om rejsen, er du meget velkommen til at kontakte os ved at sende en rejseforespørgsel nedenfor eller ved at ringe til os på tlf.  86 40 88 44. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende. Vil du vide mere om Whistler og Canada, kan du læse med herunder eller trykke her, hvor vi har samlet alt, der er værd at vide om skiferie i Canada. Vores øvrige skipakker til Whistler kan du finde ved at trykke her.

Whistler

Whistler-Blackcomb er Canadas og samtidig Nordamerikas største skiområde. Skiløbet i Whistler foregår på de to bjerge Whistler Mountain og Blackcomb Mountain.

Blackcomb Mountain ligger lige ned til byen, har store brede boulevarder ned mod byen, mens bagsiden af bjerget har det vildeste off-piste.

Whistler Mountain er et “go anywhere” bjerg. Fantastiske bowls, snævre slugte og powder mellem træerne. Selv den bedste skiløber kan bruge flere uger på dette bjerg.

I Whistler i British Columbia er der mere end 200 forskellige nedfarter, fordelt på 3 gletschere og stadigvæk med en stor del af nedfarterne i skov. 33 high speed lifter sørger for, at tiden ikke spildes i liftkø. Der falder samme mængde nedbør i Whistler som i Banff-området. Det betyder, at der er masser af muligheder for at trække spor i uberørt sne i de 12 Bowls. For boardere og ridere er her Nordamerikas bedste funpark. Af andre aktiviteter kan nævnes hundeslæde, randonnée, snowshoeing, cat-skiing, heliskiing eller bungy jump, hvis det øvrige udvalg ikke falder i din smag. Byen er en oplevelse i sig selv med eksklusive shopping butikker med kvalitetsudstyr, bar med afterskiing og et attraktivt natteliv med både diskoteker og hyggelige lounges.

Whistler er ikke kun overlegen hvad terræn angår. Når du ikke er på ski, bor du centralt for lifterne i en skiby, hvor arkitekten burde udnævnes til borgmester. Bilerne er gemt af vejen, og gaderne er anlagt som gågader. Der er glade skiløbere overalt, og restauranterne og caféerne får deres udendørs servering til at minde om en bred strandpromenade, blot med en endnu flottere udsigt end den, man finder ved stranden. Du og dine eventuelle rejsefæller bor godt og centralt på blandt andet Listel Whistler Hotel eller Pinnacle Hotel med kun 500 m. til liften.

Skirejser til Canada

Skiferie i Canada er en oplagt mulighed for at komme på en skiferie, som du sent vil glemme. De fleste ski områder i Canada er for både begyndere og øvede, så alle kan være med. Der findes et stort udvalg af forskellige skiområder i Canada, så derfor kan du vælge netop det område, som passer til dit niveau. I det vestlige Canada finder du det bedste skiområde, hvor du kan få fornøjelsen af at stå på ski ned af Rocky Mountains. Vejret er i top, og sneen er helt optimal til både offpiste og almindelig skiløb eller snowboarding. Der er rig mulighed for at prøve kræfter med catskiing, heliskiing og mange andre sjove aktiviteter udendørs.

Canada er kendt for Heli-Skiing, som er en uforglemmelig oplevelse, uanset om du er lettere øvet eller meget rutineret på ski. Nyd suset og udsigten fra helikopteren og oplev den utrolige puddersne i det uberørte landskab. Turene arrangeres af meget professionelle operatører, og kvalitet og sikkerhed er naturligvis i topklasse. Fra områderne Kicking Horse, Panorama, Revelstoke og Whistler kan du opleve heli-skiing.

Cat-Skiing bliver mere og mere populært. Hertil benyttes et køretøj på larvefødder (Caterpillar), og dennes kabine kan have op til 12 skiløbere. Den bevæger sig nemt rundt i off-pisten, og kan også komme der hvor vejr, vind og sigtbarhed ikke er optimal. Bliv transporteret ud i den vilde natur og oplev den dybe powder. Cat-skiing kan opleves i Whistler, Revelstoke og Fernie.

Desuden tilbyder Canada skiområder til børnefamilier, hvor der er masser af sjove aktiviteter. Afhængig af hvilket skiområde du vælger, er der aktiviteter som eksempel langrend, hundeslædekørsel og ture med snesko, som er god underholdning for børnene.

Whistler-Blackcomb

Whistler-Blackcomb er Canadas og samtidig Nordamerikas største skiområde. Her er ski-in / ski-out. Skiløbet i Whistler foregår på de to bjerge Whistler Mountain og Blackcomb Mountain, som ligger lige ned til byen. Blackcomb Mountain har store brede boulevarder ned mod byen, mens bagsiden af bjerget har det vildeste off-piste. Whistler Mountain er et “go anywhere” bjerg. Fantastiske bowls, snævre slugte og powder mellem træerne. Selv den bedste skiløber kan bruge flere uger på dette bjerg.

Banff

Hører du til den mere prisbevidste skiløber, skal du vælge Banff. Banff ligger i et smørhul, hvorfra du kan nå tre skisportssteder: Mount Norquay, Sunshine Village og Lake Louise. Alle tre steder er inkluderet i liftkortet, og du kommer nemt dertil med gratis skibus. I Banff oplever du den ægte “champagne powder”, denne helt specielle tørre sne, som du aldrig kommer til at opleve i Europa, og du står på ski midt i The Rockies med udsigt ud over de endeløse bjerge.

Pia Trier
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Pia Trier på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 15
E-mail: pt@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.