Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Safari i Kenya

Fem dage med fantastiske og vilde safarioplevelser i Kenya. Undervejs kommer du til nationalparken Amboseli, Lake Naivasha og ikke mindst, Masai Mara naturreservat. Overalt kan du opleve Kenyas vilde og varierede dyreliv.

Fra kr. 10.995,- pr. person ved 4 personer. 

Prisen er inkl. fly Danmark – Nairobi t/r, 5 overnatninger på safari lodges, guide, safariture og park fees.

Vi tager forbehold for udsolgte perioder og fly.

Bestil eller hør mere

Ønsker du at høre nærmere om rejsen, er du meget velkommen til at kontakte os ved at sende en rejseforespørgsel nedenfor eller ved at ringe til os på tlf. 86 40 88 44. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Vil du vide mere om Amboseli, Lake Naivasha og Masai Mara, har vi samlet info. herunder ellers kan du læse mere om Kenya ved at klikke her, hvor du også kan se hvad vi ellers kan tilbyde i Kenya.

Vores øvrige safariture i Afrika kan du finde ved at klikke her.

Indkvartering i lodges tæt på dyrene og nær områderne, hvor de naturligt færdes.

Safari og The Big Five

Amboseli National Park:
Ca. 4 timers kørsel syd for Nairobi finder du Amboseli National Park, som ligger smukt placeret for foden af Kilimanjaro. Amboseli National Park er et af Kenyas bedste safariområder med et rigt og varieret dyreliv, bl.a. er parken kendt for sin store bestand af elefanter. Fra flere steder kan man nyde den fabelagtige udsigt til Kilimanjaro med den snedækkede top.

Lake Naivasha:
Lake Naivasha er en stor ferskvandssø med et overfladeareal på 160 km2, hvilket dog kan variere meget afhængig af nedbøren. Ved søen findes et mangfoldigt og varieret fugleliv og desuden, er den også hjemsted for et større antal flodheste.

Masai Mara National Reserve:
Masai Mara naturreservatet og Marafloden, som løber igennem, er opkaldt efter masaierne, som bor i og omkring området. Masai Mara er kendt for sit varierede og mangfoldige dyreliv, et stort antal rovdyr og for at huse “The Big Five” – som er løver, elefanter, næsehorn, bøfler og leoparder. Desuden lægger Masai Mara årligt arealer til et helt specielt naturfænomen, nemlig the Great Migration, hvor op mod 1,5 million gnuer i følgeskab af et stort antal Thompsons gazeller og zebraer, i perioden fra juli til oktober krydser savannen på deres årlige vandring, med rovdyrene lige i hælene. Den årlige migration forbindes oftest med Serengeti, men krydser altså også Masai Mara.

Thomas Lyhne
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Thomas Lyhne på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 31
E-mail: tl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.