Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Skirejser og skiferier

Vi kan skræddersy en skirejse præcis til dit behov. Vi tilbyder skirejser til både Canada, USA og Japan, der alle er fantastiske bud på en anderledes og spændende skirejse.

Skirejser til Canada

Der findes forskellige skiområder i Canada. Det bedste skiområde finder man uden tvivl i vest. I det vestlige Canada har du mulighed for at stå på ski ned ad Rocky Mountains. Rocky Mountains går op igennem det vestlige Nordamerika. Nyd den betagende udsigt fra den imponerende bjergkæde. Sus ned ad bjerget med solen i ryggen og den friske vind i ansigtet.

Det største område i Canada er Whistler, som ligger 120 km fra Vancouver i British Columbia. Der findes en lang række skisportssteder i Canada, som alle er meget populære på grund af det unikke puddersne.

Se alle vores skirejser til Canada her

Skirejser til USA

USA er også et rigtig godt valg til din skiferie. Det kan godt være, det er lidt dyrere, at rejse til USA end til skisportsstederne Europa, men når det kommer til hotel, mad og liftkort er priserne lavere i USA. Man er sikret sne mange steder på de populære skidestinationer i USA. Alt er bygget på ægte amerikansk manér, så alt er stort, og du slipper for at stå i kø på pisterne.

Der findes flere forskellige skiområder i USA. De mest seriøse skiområder finder man først og fremmest i det vestlige USA, hvor Rocky Mountains også går igennem. Men også Sierra Nevadabjergene i Californien byder på udfordrende skiløb i området omkring Lake Tahoe.

Når du er i USA, kan du kombinere det med en kør-selv tur rundt i det vestlige USA. Her kan du køre forbi Las Vegas, Grand Canyon, San Francisco og mange andre spændende destinationer. USA er herligt, og der er uendelig mange feriemuligheder.

Se alle vores skirejser til USA her

Skirejser til Japan

Der er mange gode argumenter for at tage på skiferie i Japan, og ikke alle er direkte relateret til skiløb. Japanerne er både venlige, imødekommende og gæstfrie, maden og gastronomien er fantastisk, områderne tilbyder mange faciliteter og god indkvartering, og så er den japanske kultur bare fascinerende anderledes.

Dog er det også en kendsgerning at Japan er en topklasse skidestination, af én årsag: POWDER! Vejrsystemer bringer kold sibirisk luft ind over Hokkaido i det nordlige Japan, hvilket resulterer i store mængder af den kolde, tørre og bløde powder, som Japan er verdenskendt for. Årligt snefald på over 15 meter i dette område, er ikke usædvanligt, så der er masser af nyfalden sne at boltre sig i.

Se alle vores skirejser til Japan her

Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.