Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rundrejser

Hvis du drømmer om at opleve alt, hvad et land har at tilbyde, skal du tage på rundrejse. Hos DANexplore tilbyder vi rundrejser for en hver smag. Du vælger selv, hvordan din rejse skal planlægges, og vi hjælper dig med personlige råd og vejledning, så du får sammensat din perfekte rundrejse.

Rundrejser er en hel perfekt måde at se et lands seværdigheder og smukke natur samt lære dets kultur og befolkning at kende. Du får en unik mulighed for at få det bedste med, og det er jo rart at komme hjem med følelsen af, at du har oplevet alt det, du drømte om – og mere til.

Rundrejser i Afrika
Afrika gemmer på masser af skjulte skatte, der åbenbarer sig for den, der besøger kontinentet. Kontinentet mod syd antages at være stedet for menneskehedens fødsel, og man kan sagtens forestille sig livets begyndelse og vore forfædres færden i de storslåede landskaber.

Rundrejser i Afrika byder på alt lige fra Saharas ørken, jeepsafari, hvor du møder det vilde dyreliv samt et varierende og smukt landskab. Du bestemmer selv, om du vil være i det tropiske klima nær ækvator, eller om du foretrækker det subtropiske klima længst mod nord og syd. På grund af Afrikas store areal er der meget varierende vejr, men generelt er temperaturen høj over hele kontinentet. Vi planlægger selvfølgelig din rundrejse, så du undgår for meget regn.

Mange forbinder muligvis Afrika med golde landskaber, men faktisk byder visse egne af Afrika også på et frodigt landskab, hvor der kan opleves store skove og flotte ruter med masser af blomster. En rundrejse i Afrika kan derfor både byde på safarioplevelser, hvor Afrikas vilde dyreliv kan opleves på nærmeste hold, eller du kan udforske frodige naturområder.

Se alle vores rundrejser i Afrika her

Rundrejser i USA
I USA er alt bare større, og for mange er landet forbundet med drømme, berømtheder og lange highways, der strækker sig gennem flotte landskaber.

Hvis du vælger at tage på rundrejse i USA, får du en unik mulighed for at opleve mange forskellige byer og seværdigheder. På din rundrejse kan du besøge storbyer som New York, Los Angeles, Washington, Miami og mange flere.

Hvis du er til sol og sommer, kan du vælge at rejse til Californiens vestkyst eller rejse sydpå, hvor du kan opleve Miami, som byder på et pulserende natteliv med store natklubber og lange sandstrande, hvor du kan slappe af om dagen. Hvis du er til shopping, kan du rejse til New York, hvor alle de moderne butikker ligger side om side.

USA byder dog på meget mere end blot storbyoplevelser. Mange rejser til USA for at opleve deres nationalparker, som du kan bruge mange timer på at studere. Landskaberne er helt anderledes fra alt, vi har i Europa, og det er bestemt værd at planlægge et besøg i en af de mange nationalparker, som man hurtigt kan bruge mange timer i.

Hvis du rejser til USA, fordi du er vild med gambling, kan du rejse til Las Vegas, hvor der er rig mulighed for at spille på et af de mange flotte kasinoer, som ligger side om side med de spektakulære hoteller.

Vores erfarne rejsekonsulenter har selv rejst og boet i USA, og de sidder derfor klar til at skræddersy den perfekte rundrejse til dig, uanset hvad du drømmer om.

Se alle vores rundrejser i USA her

Rundrejser i Thailand
Thailand er et fantastisk land at besøge, og det er et land, hvor der er store regionale forskelle. I den sydlige del vil du opleve et Thailand, der i højere grad er indrettet efter turister, og her er indbyder de hvide sandstrande og skønne feriebyer til ultimativ afslapning. I nord finder du et mere autentisk Thailand, hvor du kan besøge forskellige stammer, der lever afskåret fra civilisationen, eller du kan rejse gennem junglen og opleve de imponerende elefanter i deres naturlige omgivelser.

Der er gode muligheder for aktiviteter, der blandt andet kan tælle jungletrekking, dykning, kulinariske oplevelser i det thailandske køkken og shopping. Leveomkostningerne i Thailand er langt under det, vi er vant til fra Danmark, og derfor kan man med fordel forkæle sig selv med lidt anderledes oplevelser. Et ’must’ når man er i Thailand er at besøge en af de mange dygtige skræddere, der til ganske få penge skræddersyr jakkesæt og kjoler i ganske god kvalitet.

Det er oplagt at tage på en rundrejse i Thailand, hvor oplevelserne hos stammefolket i nord kan kombineres med badeferie i syd.

Se vores rundrejser i Thailand her

Rundrejser på Bali
Hvis du er til unikke ø-oplevelser, skal du sætte kursen mod Bali. Balineserne mener, at de forpagter deres ø for guderne, og at de derfor ikke må levere den tilbage i ringere stand, end de har overtaget den. Det skinner tydeligt i gennem i den levestil, der er på Bali, hvor al gøres med respekt for tid og natur.

Det hensyn lokalbefolkningen tager til naturen betyder også, at Bali byder på en enestående og uspoleret natur, hvor du blandt andet kan bestige vulkanerene, Agung eller Batur, opleve regnskove, tage på rafting på Ayung-floden, tage på delfinsafari og meget mere.

Se alle mulighederne for udflugter på Bali her

En ø som Bali skal næsten opleves på en rundrejse, hvor der både er mulighed for at opleve naturen på nærmeste hold, opleve den enestående kultur, som byder på en venlig befolkning, der med glæde vil give dig en smagsprøve af det balinesiske køkken. På din rundrejse på Bali, vil du opleve et idyllisk naturscenarie, med majestætiske vulkaner, der strækker sig mod himlen, maleriske landsbyer og dybe kratersøer.

Se alle vores rundrejser på Bali her

Er du klar til at tage på rundrejse?
Vi hjælper dig med at sammensætte din rundrejse efter dine ønsker til land og oplevelser.

Hvis du ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44 eller sende os en rejseforespørgsel herunder.

Iben Thriege
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Iben Thriege på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 20
E-mail: ith@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.