Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Krydstogter

Elsker du oplevelser, god mad, selvforkælelse, varieret underholdning og ferier, hvor det meste er indenfor rækkevidde? Så er et krydstogt værd at overveje. Du rejser nemt og bekvemt mellem flere spændende destinationer, og rejsen er ofte en ligeså stor del af ferieoplevelsen som selve destinationerne. Hver dag byder på nye oplevelser, enten til lands eller til vands, og du slipper for at pakke kufferten hver dag, selvom ruten og destinationen ændrer sig dagligt.

Hos DANexplore tilbyder vi bl.a. krydstogter i Caribien, hvor du f.eks. kan opleve Bahamas, de Dansk Vestindiske øer, Haiti, Jamaica og Mexico, ofte med udgangspunkt i Florida. Desuden har vi krydstogter i det vestlige Canada og Alaska samt mere fjerne steder som f.eks, Hawaii, New Zealand, Australien og flere eksotiske Stillehavsøer, bl.a. Bora Bora i Fransk Polynesien og New Caledonia.

Mad og aktiviteter for hele familien

Vælger du krydstogt som ferieform, bor du på et flydende hotel med et overvældende udvalg af aktiviteter og faciliteter. På skibet finder du blandt andet et stort udvalg af restauranter, der tilbyder fantastisk gastronomi, med mad for enhver smag. Der er desuden et væld af aktiviteter til både børn og voksne. Tiden til havs kan f.eks. bruges ved én af flere swimmingpools, i skibets Spa eller på en liggestol med en god bog. Børnene kan lege på legepladsen og i børneklubben, eller generationerne kan udfordre hinanden i et slag minigolf.

De mange aktiviteter for både store og små gør krydstogter oplagte til børnefamilier, der søger en kombination af aktiviteter, afslapning og tid sammen. De fleste krydstogter er planlagte, således at dagen tilbringes i land, mens aftenen og nattes bruges til sejlads. Nogle ruter kræver dog at dagene bruges til sejlads men fortvivl ikke, der er masser at foretage sig ombord.

Tag kæresten eller vennerne under armen

Krydstogt er ikke kun for børnefamilier. Foretrækker du et krydstogt, hvor støj- og aktivitetsniveauet ombord er afdæmpet, findes der også råd for det. Rejser du uden børn, kan du sagtens finde skibe, der er mere eksklusive, hvor der også er afslapning og oplevelser på programmet. De mange legepladser og børneklubber er skiftet ud med teater, diskoteker, barer, kasino, store soldæk, fitness og spa.

Alle skibe tilbyder det hele, nogle henvender sig bare mere til børnefamilier, mens andre henvender sig til voksne, der rejser uden børn.

Vælg værelse efter dine ønsker

Der er et stort udvalg af forskellige kahytter afhængig af dit budget og dine ønsker. Der er standard kahytter, både med og uden balkon, samt diverse større kahytter og suiter til enhver smag og pengepung. Vælger du at bo uden havudsigt eller balkon, er der naturligvis penge at spare, og ombord på skibet er du aldrig langt væk fra hverken havudsigt eller den friske havluft.

Alle måltider ombord er inkluderet i prisen. Madservering er tilgængelig 24 timer i døgnet, hvor man spiser i hovedrestauranten eller får det serveret i kahytten.

Planlæg rejsen i dag

DANexplore samarbejder Royal Caribbean International, som har både Royal Caribbean skibene og Celebrity Cruises skibene. Royal Caribbean henvender sig primært til børnefamilier, da der ombord er et stort udvalg af sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Celebrity Cruises er derimod bedst egnet til voksne, da udvalget af børneaktiviteter er begrænset, og den rolige atmosfære samt de mere eksklusive omgivelser appellerer primært til de voksne.

På de enkelte krydstogter på DANexplore.dk, kan du se, hvilket selskab der er tale om.

Bemærk, krydstogterne ovenfor at blot et lille udvalg af de mange forskellige krydstogter Royal Caribbean og Celebrity Cruises tilbyder. Kontakt os for mere information eller andre destinationer.

Planlæg rejsen allerede i dag

Rejser til USA

Rejser til Canada

Rejser til Australien

Rejser til New Zealand

Pia Trier
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Pia Trier på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 15
E-mail: pt@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.