Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Krydstogter

Elsker du selvforkælelse, god underholdning og ferier hvor alt hvad dit hjerte begærer, er lige udenfor din dør? Så skal du tage på krydstogt. Forestil dig at opleve solopgangen stå op i den uendelige horisont, frisk havbrise i håret og alt hvad du begærer inden for rækkevidde. I luksuriøse omgivelser kommer du vidt omkring på det store hav, du besøger spændende lande og du kan glæde dig til nye oplevelser hver dag, uden at du skal pakke kufferten på ny hver morgen.

Hos DANexplore tilbyder vi krydstogter i det Caribiske Hav, og du kan blandt andet besøge Bahamas, St. Thomas og St. Maarte og Dansk Vestindien, Haiti, Jamaica og Mexico. Fordelen ved krydstogter er, at du kan besøge flere lande, uden at det føles som om, at der er transport inkluderet i rejsen.

Mad og aktiviteter for hele familien
Vælger du denne ferieform, bor du på et flydende hotel, hvor der er alt, hvad du kan ønske dig. På skibet finder du blandt andet fantastisk gastronomi og et væld af aktiviteter til både børn og voksne. Af aktiviteter kan nævnes swimmingpools, legepladser, børneklubber, minigolf, internetcafe, eksklusive butikker og biblioteker.

De mange aktiviteter for både store og små gør krydstogter oplagte for børnefamilien, der søger en blanding af aktiviteter og afslapning. De fleste krydstogter er planlagte således I bruger en del af dagen på at opleve en ny og smuk by, mens den resterende del af dagen samt aftenen og natten bruges på at nyde skibet og dets mange muligheder.

Tag kæresten eller vennerne under armen
Det er dog ikke kun børnefamilier, der kan have stor glæde ved at lade havet danne rammen om den næste ferie. Dig, der rejser uden børn, kan også se frem til en eksklusiv oplevelse, hvor der står afslapning og oplevelser på skemaet. Blandt aktiviteter for par kan nævnes kasino, teater, diskoteker, store soldæk til afslapning og solbadning, spabehandlinger og fitness. Undervejs på sejlruten stopper skibet ved flere byer, hvor du får tid til at udforske små og store paradisøer samt pulserende storbyer afhængig af dit valg af rute.

Vælg værelse efter dine ønsker
Der er et stor udvalg af forskellige værelser afhængig af dit budget og ønsker. Der er standard værelse uden balkon, værelser med balkon og diverse suiter af forskellig art. De private balkoner giver dig en unik panoramaudsigt over tropiske landskaber, smukke solnedgange og bjergrige kystlinjer. Hvis du bestiller uden balkon, har du naturligvis mulighed for at nyde den spektakulære udsigt fra soldækket.

Alle måltider ombord er inkluderet i prisen. Madservering er tilgængelig 24 timer i døgnet, hvor man spiser i hovedrestauranten eller får det serveret i kahytten.

Planlæg rejsen i dag
DANexplore samarbejder med to krydstogtselskaber. Royal Carribien henvender sig primært til børnefamilier, da der er et stort udvalg af aktiviteter for børn. Celebrity Cruises henvender sig til voksne. Her er en rolig atmosfære og eksklusive omgivelser. På de forskellige ture, kan du læse, hvilket selskab der er tale om.

Se alle vores krydstogter til USA her.

Rasmus
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Rasmus på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 19
E-mail: rn@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.