Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Individuelle Rejser

Vi laver din rejse fra bunden. Betragt derfor vores rundrejser på hjemmesiden som forslag. Har du ændringer til en rejse eller helt andre ønsker, står vi klar med rådgivning og forslag til individuelle rejser. En individuel rejse kan planlægges til hele verden afhængig af, om du ønsker en aktivferie, en daseferie, en skiferie eller en kør selv ferie. Vi udbyder rejser til Asien, New Zealand, Australien, Afrika, Canada og USA. Der uendelig mange muligheder, så derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv hvad dine individuelle ønsker og behov er til rejsen.

Hos DANexplore er dygtige og kompetente rejsekonsulenter klar til at sammensætte netop din drømmerejse. Vi har alle rejst meget rundt i store dele af verdenen og kan derfor give den dig bedste vejledning. Vi fokuser på få lande, hvilket gør, at vi er specialiseret i disse og er derfor er 100 % engageret og dedikeret til at give vores viden videre til dig. Dermed får du en optimal service, som giver dig et godt indblik i dine muligheder.

Fordelene ved at lave en individuel rejse er blandt andet, at du selv kan finde inspiration fra bøger, blader, internettet, venner og familie og ud fra dette kan vi hjælpe dig med at samle trådene og lave din unikke rejse. Afhængig af dit budget kan vi også tilpasse dine ønsker i forhold til hoteller og ture, så du får den optimale løsning. Vi samler alle detaljerne i et overskueligt dokument, som du får tilsendt, når alt er bestilt. Heri er der voucher til diverse arrangementer og overnatninger, så du har et overblik over din individuelle rejse.

På vores hjemmeside er der flere forskellige rejseforslag, som kan tilpasses til dine individuelle ønsker og behov. DANexplore lytter til dine individuelle ønsker og drømme.

Pia Trier
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Pia Trier på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 15
E-mail: pt@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.