Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Grupperejser til hele verden

DANexplore arrangerer grupperejser for foreninger, organisationer, virksomheder og private grupper. Vi sammensætter grupperejsen helt efter jeres behov og ønsker. Kravet er blot, at I er minimum 10 personer, der rejser samlet.

Vi skræddersyer rejser til hele verden, og derfor er det muligt at få et rejsetilbud, der er særligt målrettet lige præcis jeres ønsker. Vi arrangerer både rejser, der kan fungere som teambuilding, vidensindsamling, forretningsrejse og ikke mindst generel afslapning.

På vores hjemmeside kan du læse nærmere om, hvilke destinationer vi tilbyder, men skulle du have specifikke ønsker til turen eller drømme om et rejsemål, vi ikke har oplistet på vores hjemmeside, er du alligevel meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 86 40 88 44 eller udfylde formularen nedenfor. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et forslag til rejsen samt et uforpligtende tilbud.

Anbefaling fra kunderne

“Uden DANexplores hjælp til at finde fly, overnatning, bespisning og transfer ville denne fodboldtur aldrig lykkes. 27 U12-fodbolddrenge og ledere havde en uforglemmelig træningslejr og social tur til Rom. Alt gik langt over forventning med fantastisk behandling, og super service og, og, og… Vil ALDRIG tøve med at anbefale DANexplore til andre!”
Søren Bruhn Winther.

“Tak for en veltilrettelagt og meget vellykket rejse. DANexplore er meget professionelle, servicemindede og gode til at komme med råd og vejledning i forbindelse med grupperejser. Vores samarbejde fungerer upåklageligt, og vi kan varmt anbefale DANexplore som rejsearrangør. Der er ingen tvivl om, at DANexplore står for vores næste grupperejse, som faktisk allerede er ved at være på plads.”
John Morgen Direktør, Randers Havn.

Iben Thriege
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Iben Thriege på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 20
E-mail: ith@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.