Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Autocamper

Med en autocamper får du al den frihed på rejsen, du kan ønske dig.

Autocamper er et godt valg hvis du skal på en længerevarende rejse. Med en autocamper slipper du for at slæbe bagage ind og ud af skiftende hotelværelser. Når du lejer en autocamper, får du den ultimative frihed, fordi du rejser rundt med alt det nødvendige tæt på dig.

Der findes mange forskellige typer af autocampere og udlejningsselskaber, så derfor er det vigtigt, at du beslutter dig for, hvad dine krav er til køretøjet. De fleste autocampere har et lille tekøkken, toilet, spiseafdeling og soveområde. Sovepladserne ligger ofte bagerst i bilen, men er meget forskelligt afhængig af hvilken størrelse og model du vælger. Der er god skabsplads i en autocamper, så du har et overblik over al din bagage, det er især en fordel, hvis du rejser med børn. Ligeledes kan børnene spille eller tegne ved spisepladsen, mens man kører på landevejene. Hos alle udlejningssteder, er der mulighed for at leje autostole til de mindste børn. Der findes både standard motorhomes, mellemklasse motorhomes og luksus modellen, afhængig af selskabet. Det er op til dig at vælge, hvilken model du vil køre i, afhængig af dine behov og ønsker til autocamperens funktionaliteter.

I en autocamper vælger du selv tempoet på ferien, og du kan til enhver tid holde en pause, hvis du spotter noget interessant på vejen. Planlægningen kan foregå undervejs på turen, du har kontrollen over tempoet, og styrer selv, hvad du vil se. Vi hjælper med gode råd og vejledning hjemmefra. I fællesskab finder vi den bedste rute til dig, som du kan følge, når du kommer til rejsemålet. At rejse rundt i en autocamper er en ideel måde at udforske landet og dets natur på. Når du kører i en autocamper, er du tæt på naturen, du oplever det hyggelige campingliv, og du får kvalitetstid med dine medrejsende i fantastiske oplevelser.

Med en autocamper vil du altid føle dig hjemme, lige meget hvor du befinder dig. Overalt er du i trygge omgivelser, det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og suge alle de fantastisk indtryk til dig undervejs. Det er en god og anderledes måde at holde ferie på, og du vil med garanti ikke blive skuffet.

Rasmus Nicolaisen
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Rasmus Nicolaisen på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 19
E-mail: rn@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.