Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

New Zealand – Kort og Godt

Rejsens lngde Længde: 15 dage / 14 nætter
Der er rigtig meget at se og opleve på New Zealand. Denne tur tager dig fra nord til syd og indeholder de vigtigste højdepunkter samt naturoplevelser af den helt store skuffe. Du starter i metropolet Auckland på Nordøen og slutter i atmosfærefyldte Christchurch på Sydøen.
pris fra kr. 14.165,-
 
Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Ankomst Auckland

  Ved ankomsten til Auckland afhentes bilen i lufthavnen og du kan herefter køre til hotellet i byen. Stræk benene ovenpå den lange flyrejse og gå en tur i Auckland. Oplev den hyggelige og livlige atmosfære omkring Lorne og Queen Streets eller gå en tur ved Americas Cup Village og havnefronten – at New Zealand er en sejlsportsnation fornægter sig ikke.

 • Dag 2: Auckland - Waitomo Caves - Rotorua (350 km.)

  Turen går nu sydpå og dagens første stop er Waitomo Caves, hvor du finder du en labyrint af kalkstensgrotter og underjordiske floder. Turen inkluderer en guidet sejltur på de underjordiske floder, alt imens lysende Sankt Hans-orme danner en flot “stjernehimmel” i grotternes lofter.
  Målet for dagens køretur er byen Rotorua og som du nærmer dig, er lugten ikke til at tage fejl af. Rotorua er en af Nordøens helt store attraktioner. Der er meget høj termisk aktivitet i Rotoura så i og omkring byen, kan du derfor opleve de forunderlige landskaber, den termiske aktivitet har skabt. Her er boblende mudderpøle, dampende varme kilder og gejsere der sender søjler af kogende vand flere meter op i luften. Det er fascinerende at opleve jordens kræfter så tæt på, men naturkræfterne bliver også udnyttet på bedste vis, så du flere steder i byen kan nyde godt af spabade og wellness behandlinger, alle baseret på områdets varme undergrund.

 • Dag 3: Rotorua

  Du har hele dagen til at se nærmere på Rotorua og omegn og de naturfænomener, der gør byen så særlig. Med i rejsens pris er bl.a. Whakarewarewa Geothermal Valley som du finder lige udenfor Rotorua. Her ligger Te Puia med Maori Arts & Crafts Institute med traditionel kunst og håndværk. Det er også her du finder områdets berømthed, Pohutu-gejseren, som 20 gange i døgnet sender en 30 meter høj søjle af varm vand op i luften.
  Du har også adgang til Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, hvor du kan se nærmere på New Zealands flora og fauna. Sidst men ikke mindst kan du besøge Agrodome, en arbejdende farm, hvor du kan opleve fåreflokke og hyrdehunde i aktion.
  Om aftenen er du inviteret til maori hangi-fest, et kulturelt indslag med sang, dans og underholdning, og efterfølgende traditionel maori middag, hvor maden tilberedes på varme sten.

 • Dag 4: Rotorua - Wellington (450 km.)

  Du lægger nu Rotoura bag dig og kører atter sydpå forbi Lake Taupo, New Zealands støreste sø og Tongariro National Park. Tongariro National Park domineres af de tre aktive vulkaner Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro og parkens rå natur har da også lagt kulisse til flere scener i “Ringenes Herre” filmene. Området er også kendt som et af de bedste vandreområder i New Zealand, så er du frisk på at snøre vandreskoene venter der fantastiske udsigter oppe i højderne.
  Målet for dagens køretur er New Zealands hyggelige hovedstad, Wellington.

 • Dag 5: Wellington

  Wellington ligger fantastisk smukt omgivet af havnen, grønne bakker og stejle skråninger, bebygge med smukke victorianske huse. Byen er stolt af at være kunst- og kulturcenter og den byder på et rigt udvalg af restauranter og caféer samt et aktivt natteliv. Selve bymidten er lille og nem at overskue til fods. Kig f.eks. forbi havnefronten men glem heller ikke Wellingtons absolut største attraktion: Te Papa Tongarewa som er New Zealands nationalmuseum, og det er et must for alle besøgende. Museet huses i en supermoderne, højteknologisk bygning, der rummer rigtig meget interessant information om landets natur, kultur og historie.

 • Dag 6: Wellington - Picton - Christchurch

  Tiden er kommet til at tage afsked med Nordøen og fortsætte videre til Sydøen. Bilen afleveres fra morgenstunden ved færgelejet, hvorefter du går ombord på færgen der sejler dig til Picton på Sydøen. Overfarten tager ca. 3 timer og specielt den sidste time, under indsejlingen gennem Queen Charlotte Sound, er værd at tilbringe på dækket.
  Fremme i Picton går turen nu videre med Coastal Pacific toget langs kysten ned til Christchurch. Der venter en togtur ud over det sædvanlige forude, hvor du kører igennem nogle af New Zealands flotteste kystlandskaber.
  Ved ankomsten til Christchurch, bliver du kørt til hotellet.

 • Dag 7: Christchurch - Greymouth - West Coast Glaciers (180 km.)

  Endnu en dag på skinner, denne gang går turen med TranzAlpine toget på tværs af Sydøen fra Christchurch i øst til Greymouth på vestkysten. Turen i dag betragtes som en af de smukkeste togstrækninger i verden, så der er meget at se frem til. Turen tager dig over Canterburys åbne sletter, langs Waimakariri-floden og gennem Southern Alps over dybe kløfter og høje bjergpas.
  Ved ankomsten til Greymouth udleveres en bil på ny og turen går nu sydpå langs vestkysten frem til West Coast Glaiciers. De spektakulære Pancake Rocks og “blowholes” i Punakaiki, finder du umiddelbart nord for Greymouth, så vil du opleve dem, skal det gøres inden kursen sættes mod syd.
  Turen langs den tyndtbefolkede rå vestkyst, går forbi skov, små vandfald og snedækkede bjerge.

 • Dag 8: West Coast Claciers

  Af sydøens mere end 60 gletsjere er Franz Josef Glacier og Fox Glacier i Westland Tai Poutini National Park de to mest imponerende. Området lokker med fantastiske vandreture og med i rejsens pris, er en guidet vandretur ved (ikke på!) Franz Josef og langs Waiho River. Ved vandreturens afslutning er der mulighed for en afslappende stund i Franz Josef Hot Pools, inden turen går mod hotellet.

 • Dag 9: West Coast Glaciers - Queenstown (350 km.)

  Turen går nu fra kysten og ind i landet igen. Du kører gennem smukke landskaber over Haast Pass inden vejen snor sig gennem Aspiring National Park. Som turen skrider frem, vil du opleve at landskaberne bliver mindre frodige, men dog ikke mindre imponerende. Den sidste del af turen køres langs søerne Lake Wanaka og Hawea inden du er fremme i Queenstown, også kendt som New Zealands action-hovedstad. Så vil du prøve kræfter med bungee jump, river rafting eller noget helt tredje, er du kommet til det rette sted.

 • Dag 10: Queenstown

  Dagen i dag byder på vilde oplevelser og en tempofyldt jet boat Wilderness Safari på Dart River. Fra hotellet går turen langs Lake Wakatipu frem til Glenorchy, hvor jet boat turen afgår fra. Der venter nu en tur på den snoede Dart River gennem skov og gletsjerdale, med imponerende snedækkede bjerge og høje vandfald i baggrunden. Efterfølgende venter en kort vandretur og en 4WD safari hvor guiden fortæller om landskaberne og udpeger locations, der er brugt som kulisse i bl.a. “Ringenes Herre” filmene.

 • Dag 11: Queenstown - Milford Sound - Te Anau (405 km.)

  En længere køretur venter forude, så det anbefales at starte tidligt. Målet for dages køretur er en af turens absolutte højdepunkter, Milford Sound.
  Sejlturen på Milford Sound, som du finder i Fiordland National Park, er inkluderet i rejsens pris. Sejlturen på fjorden foregår mellem skovklædte skråninger med små vandfald og med høje sneklædte bjerge i baggrunden, en eventyrlig kulisse du ikke må gå glip af. Husk, at bestille Milford Sound sejlturen hjemmefra, så du ikke kører forgæves.
  Når du atter har fast grund under fødderne, kører du til hotellet i byen Te Anau.

 • Dag 12: Te Anau - Invercargill (160km.)

  Invercargill som er New Zealands sydligste by, er næste stop på turen. Med i rejsens pris er en sightseeing, hvor byens historiske seværdigheder vises frem. Er du til flere oplevelser på egen hånd, anbefales en tur endnu længere mod syd, hvor du kan opleve New Zealands dramatiske sydkyst.

 • Dag 13: Invercargill - Dunedin (210 km.)

  I dag kører du til universitetsbyen Dunedin. Lige udenfor Dunedin finder du Otago-halvøen, hvor du bl.a. kan opleve kolonier af Kongealbatrossen og den meget sjældne guløjede pingvin.
  Ønsker du at blive i byen, kan du f.eks. prøve kræfter med verdens stejleste gade, Baldwin Street eller blot nyde bylivet i denne charmerende by med skotsk islæt og med tilnavnet “Edinburgh of the South”.

 • Dag 14: Dunedin - Christchurch (360 km.)

  Tid til turens sidste køretur. Du kører i dag i flade landskaber mod Christchurch i nord.
  Nyd eftermiddagen i Christchurch med shopping, sightseeing eller en tur i en af byens mange parker og grønne oaser.

 • Dag 15: Afrejse fra Christchurch

  Tid til afsked med New Zealand for denne gang. Bilen afleveres i lufthavnen.

priser fra
Pris pr. person v/2 personer i ét værelse kr. 16.180,-
Pris pr. person v/4 personer i to værelser kr. 14.165,-
Inkluderet i prisen
 • 15 dages billeje, inkl. fri kilometer, envejsleje og Tourism Radio Guide
 • 14 overnatninger på hotel
 • Entré til Waitomo Glowworm Caves
 • Entréer til Te Puia - Maori Arts & Craft Institute, Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, Agrodome Sheep Show
 • Maori Hangi Dinner & Concert
 • Færgebillet fra Wellington til Picton
 • Coastal Pacific Train fra Picton til Christchurch (kun okt. - april)
 • TranzAlpine Train fra Christchurch til Greymouth
 • Franz Josef Glacier Valley Walk & Hot Pools
 • Dart River Wilderness Safari, Queenstown
 • Milford Sound sejlads
 • Discover Invercargill sightseeing
Ikke inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark
 • Øvrige måltider
 • Sygdomsafbestilling samt rejseforsikring
OvernatningstederAntal
Auckland1
Rotorua2
Wellington2
Christchurch1
West Coast Glaciers2
Queenstown2
Te Anau1
Invercargill1
Dunedin1
Christchurch1
Info om billeje
 • v/2 pers: Kategori Toyota Corolla manuel eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • v/4 pers: Kategori Toyota Highlander eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • Fri kilometer
 • Ekstra chauffør
 • Alle skatter
 • Ansvarsforsikring på bil og ansvarsforsikring overfor 3. part
 • Tourism Radio Guide
Rasmus Nicolaisen
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Rasmus Nicolaisen på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 19
E-mail: rn@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.