Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Det bedste af New Zealand fra nord til syd

Rejsens lngde Længde: 21 dage / 20 nætter
Rejsen tager dig til New Zealands smukkeste naturområder. Glæd dig til at opleve den oprindelige Maori-kultur, smukke nationalparker, hyggelige byer, berømte vinområder og landets rige dyreliv.
pris fra kr. 12.870,-
 
Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Ankomst Auckland

  Ved ankomsten til Auckland bliver du budt velkommen i lufthavnen og herefter kørt til hotellet i byen. Stræk benene ovenpå den lange flyrejse og gå en tur i byen. Oplev den hyggelige og livlige atmosfære omkring Lorne og Queen Street eller gå en tur ved Americas Cup Village og havnefronten.

 • Dag 2: Auckland - Bay of Islands (220 km.)

  I dag går turen videre fra Auckland, men ønsker du en dag eller to mere i byen, er det muligt at forlænge opholdet. Dagen starter med at afhente bilen i Auckland centrum, hvorefter du kører mod nord, til Bay of Islands. Fremme i Bay of Islands finder du hvide sandstrande og et utal af små øer i det blå hav ud for kysten. Klimaet på den nordlige del af Nordøen er subtropisk, så de næste dages oplevelser foregår i behagelige temperaturer.

 • Dag 3: Bay of Islands

  En hel dag til at udforske Bay og Islands på egen hånd. Der er mange ting at se og opleve i området som f.eks. at snorkle, svømme med delfiner eller gå på opdagelse i det historiske område. Det var her, i byen Waitangi nord for Paihia, at maorierne og Storbritannien underskrev Waitangi-traktaten i 1840.

 • Dag 4: Bay of Islands - Coromandel Peninsula (375 km.)

  Turen går nu sydpå mod Coromandal halvøen – endnu en naturskøn perle på Nordøen.

 • Dag 5: Coromandel Peninsula

  Du har en hel dag til at nyde de smukke omgivelser på Coromandal. Gå på opdagelse i naturen og oplev den spektakulære kystlinje og de hvide sandstrande der findes her.

 • Dag 6: Coromandal Peninsula - Rotorua (180 km.)

  Turen går nu videre mod syd og den friske havluft skiftes ud med en hel anderledes og måske knap så velduftende oplevelse. Efter en flot køretur ankommer du til Rotorua, en af Nordøens helt store attraktioner. Der er meget høj termisk aktivitet i Rotoura, så i og omkring byen, kan du opleve de forunderlige landskaber den termiske aktivitet har skabt. Her er boblende mudderpøle, dampende varme kilder og gejsere, der sender søjler af kogende vand flere meter op i luften. Det er fascinerende at opleve jordens kræfter så tæt på, men naturkræfterne bliver også udnyttet på bedste vis, så flere steder i byen kan du nyde godt af spabade og wellness behandlinger, alle baseret på områdets varme undergrund.
  Om aftenen er du inviteret til maori fest, et kulturelt indslag med sang, dans og underholdning, og efterfølgende traditionel hangi-middag, hvor maden tilberedes på varme sten.

 • Dag 7: Rotoura

  Du har hele dagen til at se nærmere på Rotorua og omegn, og de naturfænomener der gør byen så særlig. Med i rejsens pris er bl.a. Whakarewarewa Geothermal Valley, som du finder lige udenfor Rotoura. Her ligger Te Puia,Maori Arts & Crafts Institute, med traditionel kunst og håndværk. Det er også her du finder områdets berømthed, Pohutu-gejseren, som 20 gange i døgnet sender en 30 meter høj søjle af varm vand op i luften.
  Du har også adgang til Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, hvor du kan se nærmere på New Zealands flora og fauna. Sidst men ikke mindst, kan du besøge Agrodome, en arbejdende farm, hvor du kan opleve fåreflokke og hyrdehunde i aktion.

 • Dag 8: Rotorua - Tongariro National Park (150 km.)

  Du lægger nu Rotoura bag dig og kører atter sydpå, denne gang mod Tongariro National Park. Inden du når så langt, bør du dog gøre stop ved Lake Taupo, New Zealands største sø, som ligger på vejen. Tongariro National Park domineres af de tre aktive vulkaner Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro, og parkens rå natur har også lagt kulisse til flere scener i “Ringenes Herre” filmene. Området er også kendt som et af de bedste vandreområder i New Zealand, så har du mod på at snøre vandreskoene, venter der fantastiske udsigter oppe i højderne. Alternativt kan du købe en helikopter sightseeing tur, der tager dig op over de aktive vulkankratere og de omkringliggende blå krater-søer.

 • Dag 9: Tongariro National Park - Wellington (330 km.)

  Der tages afsked med naturen for en stund og kursen sættes nu mod New Zealands hyggelige hovedstad, Wellington.
  Wellington ligger fantastisk smukt. Byen er omgivet af en pragtfuld havn, grønne bakker og stejle skråninger bebygget med smukke victorianske huse. Byen er stolt af at være kunst- og kulturcenter, og den byder på et rigt udvalg af restauranter, caféer og et aktivt natteliv. Selve bymidten er lille og nem at overskue til fods. Kig f.eks. forbi havnefronten, men glem ikke Wellingtons absolut største attraktion: Te Papa Tongarewa, som er New Zealands nationalmuseum og et must for alle besøgende. Museet huses i en supermoderne, højteknologisk bygning, der rummer rigtig meget interessant information om landets natur, kultur og historie.

 • Dag 10: Wellington - Picton - Nelson (130 km.)

  Tiden er kommet til at tage afsked med Nordøen og fortsætte videre til Sydøen. Bilen afleveres fra morgenstunden ved færgelejet, hvorefter du går ombord på færgen der sejler dig til Picton på Sydøen. Overfarten tager ca. 3 timer og specielt den sidste time, under indsejlingen gennem Queen Charlotte Sound, er værd at tilbringe på dækket.
  Fremme i Picton afhentes den nye bil, inden du kører langs nordkysten med de gyldne sandstrande, frem til kunstnerbyen Nelson.

 • Dag 11: Nelson - Hokitika (340 km.)

  Turen går nu videre over mod vestkysten. Du kører gennem Paparoa National Park, hvor du finder rå klippekyst og dybe kløfter. Det anbefales at gøre stop ved Punakaiki Pancake Rocks, de særprægede “pandekage” klipper, der til forveksling ligner stabler af pandekager.

 • Dag 12: Hokitika - Franz Josef (135 km.)

  Du fortsætter ad den tyndt befolkede vestkyst gennem rå og bjergrige kystlandskaber frem til Franz Josef gletsjeren. Af Sydøens mere end 60 gletsjere er Franz Josef Glacier og Fox Glacier de to mest imponerende. Området lokker med fantastiske vandreture og med i rejsens pris er en guidet vandretur ved (ikke på!) Franz Josef og langs Waiho River. Ved vandreturens afslutning er der mulighed for en afslappende stund i Franz Josef Hot Pools, inden turen går videre mod hotellet.

 • Dag 13: Franz Josef - Wanaka (285 km.)

  Turen går nu fra kysten og ind i landet igen. Du kører gennem smukke landskaber over Haast Pass, inden vejen snor sig gennem Aspiring National Park. Som turen skrider frem, vil du opleve, at landskaberne bliver mindre frodige, men dog ikke mindre imponerende. Den sidste del af turen køres langs søerne Lake Wanaka og Hawea, inden du er fremme i byen Wanaka, som er målet for dagens køretur.

 • Dag 14: Wanaka - Queenstown (115 km.)

  Dagen byder på en kortere køretur mod syd til Queenstown, også kendt som New Zealands action-hovedstad. Her er der mulighed for at prøve kræfter med bungee jump, river rafting eller noget helt tredje.

 • Dag 15: Queenstown

  Du er ikke landet i New Zealands action-hovedstad for ingenting. Dagen i dag byder på en tempofyldt action oplevelse. Glæd dig til en sjov oplevelse – en jetboat tur på Shotover River, som er inkluderet i rejsens pris. Resten af dagen kan bruges på at opsøge endnu mere action eller bare en afslappende dag, hvor du kigger nærmere på Queenstown og omegn.

 • Dag 16: Queenstown - Te Anau (170 km.)

  Du lægger nu Queenstown bag dig og kører langs Lake Wakatipu via Kingston. Dagens køretur er en flot tur med søer og høje bjerge frem mod Te Anau. Fremme i Te Anau anbefales en tur til Glowworm Caves, hvor lysende Sankt-Hans orme oplyser de mørke grotter og henleder tankerne til en mørk nattehimmel med lysende stjerner.

 • Dag 17: Te Anau

  En dag til at opleve Te Anau og omegn. Det anbefales dog ikke at blive i byen, men i stedet anbefales en sejltur på Milford Sound i Fiordland National Park. Sejlturen på fjorden foregår mellem skovklædte skråninger med små vandfald og med høje sneklædte bjerge i baggrunden – en eventyrlig kulisse du ikke må gå glip af. Husk, at bestille Milford Sound sejlturen hjemmefra, så du ikke kører forgæves.

 • Dag 18: Te Anau - Dunedin (300 km.)

  Natur byttes endnu engang ud med by og byliv for en stund. I dag kører du til universitetsbyen Dunedin. Lige udenfor Dunedin finder du Otago-halvøen, hvor du bl.a. kan opleve kolonier af Kongealbatrossen og den meget sjældne guløjede pingvin.
  Ønsker du at blive i byen, kan du f.eks. prøve kræfter med verdens stejleste gade, Baldwin Street eller blot nyde bylivet i denne charmerende by med skotsk islæt.

 • Dag 19: Dunedin - Mt. Cook (325 km.)

  I dag venter endnu en af turens absolutte højdepunkter forude. Mount Cook er med sine 3.754 meter New Zealands højeste bjerg. Mount Cook National Park er et yndet udflugtsmål for bjergbestigere, vandrere og naturelskere.

 • Dag 20: Mt. Cook - Christchurch (330 km.)

  Turen er så småt ved at være ved vejs ende, og du mangler bare den sidste køretur over Canterbury sletten frem til Christchurch.
  Nyd eftermiddagen i Christchurch med shopping, sightseeing eller en tur i en af byens mange parker og grønne oaser.

 • Dag 21: Afrejse Christchurch

  Tid til afsked med New Zealand for denne gang. Bilen afleveres i lufthavnen.

priser fra
Pr. person v/2 personer i ét værelse kr. 15.515,-
Pr. person v/4 personer i to værelser kr. 12.870,-
Inkluderet i prisen
 • 21 dages billeje, inkl. fri kilometer, envejsleje og Tourism Radio Guide
 • 20 overnatninger på hotel
 • Entré til Waitomo Glowworm Caves
 • Entréer til Te Puia - Maori Arts & Craft Institute, Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, Agrodome Sheep Show
 • Maori Hangi Dinner & Concert
 • Færgebillet fra Wellington til Picton
 • Franz Josef Glacier Valley Walk & Hot Pools
 • Shortover River jet boat tur, Queenstown
Ikke inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark
 • Øvrige måltider
 • Sygdomsafbestilling samt rejseforsikring
OvernatningstederAntal
Auckland1
Bay of Islands2
Coromandel Peninsula2
Rotorua2
Tongariro National Park2
Wellington1
Nelson1
Hokitika1
Franz Josef1
Wanaka1
Queenstown2
Te Anau2
Dunedin1
Mount Cook1
Christchurch1
Info om billeje
 • v/2 pers: Kategori Toyota Corolla manuel eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • v/4 pers: Kategori Toyota Highlander eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • Fri kilometer
 • Ekstra chauffør
 • Alle skatter
 • Ansvarsforsikring på bil og ansvarsforsikring overfor 3. part
 • Tourism Radio Guide
Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.