Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Kør-selv ferie i New Zealand

New Zealand er som skabt til kør-selv ferier både i bil og i camper. Skiltningen og vejforhold er gode, og du kan campere (næsten) hvor det passer dig. Med lidt forberedelse og kilometer bag rettet, så har du også hurtigt vænnet dig til venstrekørsel.

Rejser du med camper? Så læs med her, hvor vi har samlet 10 gode råd til hvordan du får mest for pengene, når du rejser med Camper i New Zealand

Du kan også læse om alt det der er værd at vide om billeje i New Zealand her

Vandreture og hvalsafari i New Zealand

New Zealand er for dig som elsker udendørslivet. Her her findes nogle af verdens smukkeste nationalparker som du enten kan køre, vandre eller sejle igennem. Det er også på New Zealand at du kan tage på hvalsafari, opleve den unikke Maori kultur, smage verdensberømte vine eller besøge Hobbiton, hvor Ringenes Herre blev filmet. Her er muligheder for både store og små, og uanset om du skal på kør-selv ferie i 2 uger eller 2 måneder, så vil du få minder for livet i New Zealand.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af kør-selv ture, så du kan blive klogere på ruter og alt det du kan opleve på New Zealand.

Skal vi hjælpe dig med din rejse?

Vi er her for at hjælpe dig med at få det bedste ud af din kør-selv-ferie i New Zealand. Uanset om du er i planlægnings-fasen eller er klar til at booke og vil have et tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Rasmus Nicolaisen
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Rasmus Nicolaisen på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 19
E-mail: rn@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.