Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

New Zealand

Det er ikke til at forstå, at New Zealand ligger på den anden side af jorden. For landet virker på den ene side meget europæisk og vestligt. Men på den anden side byder New Zealand på naturoplevelser i verdensklasse, der er hele den lange rejse værd!

På New Zealand kan du opleve varme kilder, gejsere og aktive vulkaner. Andre steder kan du opleve gletsjere og regnskove side om side, sneklædte bjerge og gyldne strande. For ikke at tale om mægtige fjorde, fantastiske vinområder og hyggelige byer. Også dyrelivet er varieret, og så er New Zealand et sandt mekka for adrenalinjunkies. New Zealand rejser kan laves meget varieret afhængig af dine ønsker.

New Zealand byder på en utrolig alsidig natur, der mange steder er helt speciel og ekstremt varieret. Fra gletsjer til gejser og fra bjergtop til sandstrand.

På Sydøen vil du se barsk natur, hvor vejret har sat sine aftryk i landskabet. Blandt andet kan du se “Pancake Rocks”, som har fået tilnavnet fordi de store klipper ligner store stabler af pandekager. Disse sten er blevet formet fra naturen side, og kan ses på Sydøens vestkyst.

Se mere om vores kør-selv ferier i New Zealand her.

Oplevelser på Sydøen

Ned af den rå vestkyst på Sydøen kommer du til Franz Josef Glacier, der ligger i Westland National Park. Ingen andre steder omkring disse breddegrader strækker gletsjer sig så tæt på havet som her. Denne gletsjer er en af verdens mest dynamiske gletsjere, og på nogle dage kan gletsjeren flytte sig op mod fem meter. Det er over 10 gange hurtigere end gletsjere for eksempel i De Schweiziske Alper. Den klare is sørger for, at du kan få nogle helt unikke oplevelser på Frans Josef Glacier. Det er som at være i en helt anden verden. Du træder ind i en verden af tårne af is, knækkede istapper, tunneller og hvad der ligner frosne bølger. Selv om isen kan synes tynd nogle steder, så er den op mod 150 meter tyk. En vandretur gennem gletsjerne er en unik mulighed for at opleve de scenerier, der ellers er forbeholdt mere ekstreme bjergbestigere.

Ekstremernes by finder du også på Sydøen, nærmere bestemt Queenstown. Her kan du overskride dine grænser med bungy jump i op til 134 meters højde. AJ Hacket opfandt Bungy hoppet, da han som den første sprang ud fra Kawarau Bridge ved Queenstown. Ønsker du at tage springet fra de store højder, er der flere muligheder for det i og omkring Queenstown. Når du har taget springet kan du fejre det i Queenslands gader, der byder på masser af hyggelige barer og gode restauranter.

Der findes selvfølgelig også et par storbyer rundt i New Zealand, så hvis du vil shoppe, er der rig mulighed for det i de hyggelige byer. Hovedstaden på New Zealand er Wellington og det primære sprog er engelsk, det er derfor let at kommunikere med befolkningen. Indbyggertallet på New Zealand er 4,28 millioner, så der er store muligheder for at få hjælp fra den venlige befolkning. I byerne kan du leje cykler og udforske byernes mange gader, eller du kan cykle lidt udenfor byen og opleve det smukke landskab på egen hånd.

Oplevelser på Nordøen

På Nordøen finder du Cape Reinga, som er det nordligste punkt på New Zealand. Dette er stedet hvor Stillehavet og det Tasmanske hav mødes. Du vil opleve en spektakulær panoramaudsigt fra Cape Reinga. Efter dette fantastiske syn, kan du tage på ninety-mile-beach, hvor du kan surfe på sandklitterne.

Et must på New Zealand er at se hvalerne og delfinerne i Kaikoura. Havbunden omkring Kaikoura halvøen er meget speciel. Kaskelotterne kommer hertil hvert år, for at spise de millioner af krebs og plankton, som havstrømmen fører til bugten. Hvis ikke man lider af søsyge, er dette en unik mulighed for at opleve disse store væsner i bugtens bølger.

Maorierne er den oprindelige befolkning på New Zealand. Når du besøger New Zealand vil du med sikkerhed støde på maorierne og deres flotte værker, som består af udskæringer i træ og ben. En gang om året afholdes der en festival på New Zealand, til ære for maorierne. Du kan opleve en spændende traditionel aften med maorierne.

Se alle vores udflugter på New Zealand her.

Rejser til New Zealand har noget for enhver smag

Ønsker du yderligere information om det storslået land, er du velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44 eller sende en rejseforespørgsel nedenfor.

Thomas Lyhne
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Thomas Lyhne på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 31
E-mail: tl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.