Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Tilbud: Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef på én rejse

Rejsens lngde Længde: 14 dage / 11 nætter
Oplev nogle af Australiens absolutte højdepunkter på denne rejse. Du starter turen i vidunderlige Sydney og afslutter i charmerende Cairns. I dagene imellem oplever du bl.a. Blue Mountains, ikonet Ayers Rock, eksotiske Low Isles og Australiens fantastiske kyst lige nord for Cairns.
pris fra kr. 21.995,-
 
Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 2: Afgang fra Danmark
 • Dag 2: Ankomst til Sydney

  Ved ankomsten til Sydney tager du, på egen hånd, ind til dit centralt beliggende hotel for de næste tre nætter. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå flyveturen, eller få de første indtryk af denne vidunderlige og smukt beliggende storby.

 • Dag 3: Sydney

  I dag er første dag til at udforske Sydney på egen hånd. “Captain Cook Cruises Hop On Hop Off” er en nem, sjov og anderledes måde at opleve Sydney på. Du vælger selv, om du vil stå af skibet undervejs og opleve attraktionerne, eller om du vil læne dig tilbage og nyde en 90 minutters havnerundfart. Turen afgår fra enten Jetty 6 Circular Quay eller Pier 26 Darling Harbour. Du kan du stå af, og naturligvis på igen, ved attraktioner som Darling Harbour, Taronga Zoo, Watsons Bay, Luna Park, Circular Quay og mange flere. Billetten er gyldig 24 timer fra første ombordstigning.

 • Dag 4: Sydney

  Endnu en dag i vidunderlige Sydney. Dagens program byder på rundvisning i Operahuset og en anderledes sightseeing på cykel.
  Oplev Jørn Utzons verdensberømte Operahus på allernærmeste hold, på en indendørs rundvisning. Turens guide tager dig med på en rejse gennem operahusets dramatiske historie, fra de første linjer på papiret til det færdige varetegn, som stod færdigt i 1973. En fængslede historie om, hvordan den danske arkitekt Jørn Utzon, mod alle odds, fik opført det arkitektoniske mesterværk, der den dag i dag er den mest berømte og anerkendte bygning i Australien.
  Eftermiddagen byder på mere sightseeing. Sydneys seværdigheder kan opleves på mange måder og en nem, effektiv og hurtig måde at gøre det på, er på cykel. Tag med på cykeltur rundt i Sydney og se de største highlights. På cykel kommer du rundt og ser det essentielle i denne imponerende storby. En nem cykeltur, hvor du kommer forbi Circular Quay, the piers at Walsh Bay, Darling Harbour og den royale botaniske have.

 • Dag 5: Dagstur til Blue Mountains

  I dag lægger du storbyen bag dig og tager på uforglemmelig udflugt i det grønne. Oplev de spektakulære Blue Mountains og dyrelivet, mens du udforsker Blue Mountains National Park. Denne rå og smukke region er en del af Great Dividing Range, der forbinder det tropiske nord med det tempererede syd og som adskiller kystbyerne fra den enorme Outback.
  Ved Echo Point kan du opleve de berømte Three Sisters klippeformationer. Her får du også mulighed for at besøge Waradah Aboriginal Centre og høre de gamle aboriginal myter om de imponerende klipper. Under det efterfølgende besøg i Scenic World, har du mulighed for (for egen regning) at tage med toget eller svævebanen. Den perfekte måde at opleve områdets stejle kløfter, dybe dale og ikke mindst Three Sisters.
  Landsbyen Leura er næste stop, og her er der tid på egen hånd til lidt sightseeing og frokost.
  Eftermiddagen tilbringes i Featherdale Park, hvor der er mulighed for at blive fotograferet med en nuttet koala, se kænguruer, wombats, dingoer og søde små pingviner.
  Turens sidste stop er Homebush Bay, der var centrum for De Olympiske Lege i år 2000. Herfra går turen i flodbåd tilbage mod Sydney på en afslappende sejltur langs Parramatta-floden.

 • Dag 6: Sydney - Ayers Rock

  I dag tager du afsked med Sydney og begiver dig på nye eventyr inde i landet, i Northern Territory, hvor du finder Ayers Rock (Uluru).
  Ved ankomsten til Ayers Rock lufthavn, bliver du budt velkommen af din guide og efterfølgende kørt til hotellet. Om eftermiddagen går turen til Kata Tjuta, bedre kendt som The Olgas og fortsætter til Walpa Gorge, hvor der er afsat tid til at udforske området og de usædvanlige klippeformationer. Herefter kører I mod Uluru (Ayers Rock), hvor en spektakulær solnedgang venter. Mens du nyder et glas vin og udsigten til Ayers Rock, kan du se dagens sidste solstråler lave flotte farveskift på stenen.
  Efter solnedgang er der middag og australsk barbeque i det fri. Kokke serverer en menu bestående af bøf, pølser, kænguru kød, salat, brød og mousserende vin. Hvis vejret tillader det, vil nattehimmel med millioner af lysende stjerner danne en flot kulisse, mens natten falder på.

 • Dag 7: Ayers Rock og Kata Tjuta

  Dagen starter tidligt med udsigt til solopgangen over Ayers Rock. Hør historien om Uluru (Ayres Rock), om dens hellige betydning for urfolket i Australien og hør hvorfor australierne stadig værner om stenen. Alt dette og meget mere, vil guiden fortælle om, mens han guider jer gennem området.Turen fortsætter til Mutitjulu Waterhole, hvor du kan se hulemalerier og høre om områdets flora og fauna. Dagen sluttes af med et besøg på Kata Tjuta Cultural Centre, og naturligvis skal Ayers Rock også opleves helt tæt på.
  Aftenen byder på en uforglemmelig oplevelse med Sounds of Silence middag. Endnu engang nydes maden i det fri med en 360 graders udsigt til det omkringliggende landskab. Solnedgangen opleves denne aften med den sagnomspundne Uluri foran dig og Kata Tjutas spektakulære stenformationer bag dig. Menuen består af mousserende vin og kanapeer efterfulgt af en lækker gourmet grill buffet. Som natten falder på rettes opmærksomheden mod stjernerne, som næppe opleves smukkere på den sydlige nattehimmel.

 • Dag 8: Ayers Rock - Cairns/Port Douglas

  Efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen i Ayers Rock, hvorfra du flyver til Cairns i det nordlige Queensland. Ved ankomsten henter du din bil i lufthavnen og kører mod hotellet i Port Douglas, der ligger ca. 65 km. nord for Cairns.

 • Dag 9: Port Douglas

  En dag på egen hånd i Port Douglas, der er en lille ferieby med en afslappet atmosfære. Brug dagen på at kigge nærmere på byen, hvor du finder mange restauranter og hyggelige caféer. En anden oplagt mulighed er at tage en tur på stranden, i Port Douglas finder du Four Mile Beach, en flot hvid sandstrand der, som navnet antyder, strækker sig over 6-7 km.

 • Dag 10: Dagsudflugt til Low Isles

  Dagen starter i Port Douglas, hvor du sammen med en mindre gruppe, bliver budt velkommen om bord på den smukke og luksuriøse katamaran, som bliver dagens samlingspunkt på turen. Sejlturen ud til Low Isles er en oplevelse i sig selv, og mens du slapper af og nyder livet på dækket, sørger den venlige besætning for at gøre sejlturen bekvemmelig og uforglemmelig. Nyd skumsprøjtet fra det lune hav og hold udkig efter delfiner og skildpadder, mens katamaranen lydløst skyder vej gennem det turkisblå vand. Ved ankomsten til Low Isles, bliver du sejlet ind til øen i en mindre båd og dagens snorkeleventyr kan begynde. Der er god tid til at snorkle, nyde den blå lagune og svømme, inden turen går tilbage til katamaranen, hvor personalet har dækket op til en lækker frokostbuffet. Om eftermiddagen sættes kursen atter mod Port Douglas efter en uforglemmelig dag på havet.

 • Dag 11: Port Douglas - Cape Tribulation (ca. 85 km)

  Turen går i dag til Cape Tribulation, hvor du har en enkelt overnatning. Cape Tribulation er den nordligste by man kan køre til i en almindelig personbil, og køreturen dertil er en oplevelse i sig selv. Du skal passere Daintree Floden, hvilket foregår med en lille kabeltrukket færge og overfarten tager kun få minutter. Herfra fører snoede veje dig igennem regnskoven frem til byen, som du finder efter en køretur på ca. 30 km. I Cape Tribulation kan du opleve det usædvanlige naturfænomen, hvor havet møder regnskoven.

 • Dag 12: Cape Tribulation - Cairns (ca. 140 km)

  Cairns er en charmerende ferieby, hvor The Esplanade ned mod havet byder på mange små hyggelige caféer, butikker, restauranter samt et godt natteliv. Selvom Cairns er en forholdsvis lille by, er den udgangspunkt for et utal af spændende ture og oplevelser.

 • Dag 13: Afrejse fra Cairns

  Tiden er kommet til at tage afsked med Australien for denne gang, og du tager mod lufthavnen i Cairns, for at flyve hjem til Danmark eller videre, hvis du har valgt at forlænge din rejse.

 • Dag 14: Ankomst til Danmark
priser fra
Ved 4 personer - Standard kr. 21.995,-
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Australien
 • Indenrigsfly i Australien
 • 6 dages billeje i gruppe FCAR inkl. fri kilometer og envejsleje
 • 11 overnatninger
 • 24 timers Sydney Hop On Hop Off
 • Guided tour Sydney Opera House
 • Cykelsightseeing i Sydney med guide
 • Dagstur til Blue Mountains
 • 3 dage/2 nætters tur til Ayers Rock og Kata Tjuta, inkl. måltider, ekskl. park gebyr*
 • Dagstur til Low Isles, inkl. frokost
Ikke inkluderet i prisen
 • *Park gebyr: Voksen AUD 25,-/Barn (5-15 år) AUD 12,50 - betales lokalt
 • Øvrige måltider
 • Sygdomsafbestilling samt rejseforsikring

Vigtigt:
I visse perioder kan der være minimumsophold (f.eks. 3-5 nætter) på nogle hoteller, samt højere priser grundet messer eller helligdage. Er dette tilfældet, oplyses det ved bekræftelse.

Info om billeje:
* v/2 pers: Kategori Toyota Camry manuel eller lignende (større bil kan tilkøbes)
* v/4 pers: Kategori Kia Carnivale automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
* Fri kilometer
* Ekstra chauffør
* Alle skatter
* Ansvarsforsikring på bil og ansvarsforsikring overfor 3. part

OvernatningstederAntal
Sydney3
Ayers Rock2
Port Douglas3
Cape Tribulation1
Cairns1
Pia Trier
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Pia Trier på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 15
E-mail: pt@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.