Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Oceanien

Drømmer du om at opleve store ørkenlandskaber, enorme bjerge, vulkaner, gejsere og et venligt folkefærd, der vil tage imod dig med åbne arme, er Oceanien destinationen for dig. Vil du derudover gerne forene store oplevelser med afslapning på hvide sandstrande og med udsigt til turkisblåt hav, så er der ingen tvivl om, at du skal kigge nærmere på Australien og New Zealand.

De to lande rummer så mange oplevelser, at det utvivlsomt vil blive en rejse for livet. Man kan næsten ikke komme længere væk fra Danmark, hvilket ikke mindst ses i den fremmedartede natur og det eksotiske dyreliv. Landene byder dog på meget mere end uovertruffen natur. Du kan vælge at udforske de smukt beliggende storbyer, smage på den vidunderlige vinproduktion, tage på rundvisning i Sydneys berømte operahus eller nyde en lækker middag i Christchurch i historiske omgivelser i en gammel, renoveret sporvogn, der kører rundt i gaderne under middagen.

Hos DANexplore er vi eksperter i at skræddersy rejser til hele verden, og her på siden kan du klikke dig videre til at læse mere om, hvad vi tilbyder af rejser til Oceanien. Den storslåede natur gør Australien og New Zealand til oplagte destinationer for kør-selv ferier, hvor de maleriske landskaber vil åbenbare sig efterhånden som I bevæger jer.

Skal din næste rejse gå til Australien eller New Zealand, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse.

Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.