Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Lake Tahoe/Heavenly

Lake Tahoe er en ferskvandssø i Sierra Nevada i USA og er en stor turist attraktion i både Nevada og i Californien, og især på grund af deres store ski område omkring søen. Lake Tahoe ligger langs grænsen mellem Californien og Nevada, vest for Carson City. Omkring Lake Tahoe finder du bjerge med vilde klipper og en spektakulær udsigt over Lake Tahoe. Der falder perfekt pulver sne på pisterne om vinteren, som gør stedet til et paradis for skiløbere. Omkring den krystalklare sø Lake Tahoe, finder du Heavenly ski ressort på de snedækkede bjerge, som er særdeles velegnet til ski og snowbording.

I Heavenly er både skiløbere og snowboardere meget begejstrede for det varierede terræn på grænsen mellem Californien og Nevada. Du kan prøve kræfter med det vildeste terræn og teknisk udfordrende pister. Hvorvidt du er begynder eller ekspert er der pister for enhver, heriblandt skiløb i skovterræn, på stejle pister eller i sjove parker. Desuden kan du få en eventyrlige oplevelser i vinterlandskabet, som eksempelvis inkluderer en tur med en hundeslæde, sne cykling i landskabet, samt langrend. Der er masser af vinter sjov i Heavenly Mountain.

Nattelivet i Heavenly Mountain Resort giver dig en rockende oplevelse, som du ikke vil finde i andre bjergbyer. Her er store diskoteker, kasinoer, restauranter, koncerter. Du vil helt sikkert ikke kede dig i Heavenly.

Kontakt DANexplore på 86 40 88 44 og få et tilbud på en skiferie til Lake Tahoe/Heavenly.

HEAVENLY MOUNTAIN RESSORT
* Laveste punkt: 6.540 ft./1.933 m
* Højeste punkt: 10.067 ft./3.068 m
* Lodret stigning: 3.500 ft./1.067 m
* Terræn: 4.800 acres/1.942 hektar
* Antal pister: 94
* Km pister: 88 km
* Længste nedfart: 8 km
* Typer af pister: Let: 20 %, Middel: 45 %, Ekspert: 35 %
* Parks and pipes: 4 terræn parker (Groove Terrain Park, Ante Up Terrain Park,  High Roller Terrain Park og Players’ Park) og en superpipe
* Lifter: 29, herunder 9 “High speed lift” (15 i Californien og 14 i Nevada)

Åbningstider på lifter:
Mandag til fredag: 9-16.00, lørdag, søndage og helligedage: 8.30-16.00

Leje af ski:
Heavenly Sports, The North Face, The Boardinghouse, Patagonia, California Rental and Repair Shop

Restauranter på bjerget: Der er 10 restauranter: Tamarack Lodge, Café Blue, California Lodge & Bar, East Peak Lodge, Higher Grounds, Lakeview Lodge, Seattle’s Best at Heavenly Village, Sky Deck, Stagecoach Lodge og Steins.

Iben Thriege
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Iben Thriege på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 20
E-mail: ith@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.