Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Vestkystens Højdepunkter

Rejsens lngde Længde: 16 dage / 15 nætter
Den helt klassiske kør-selv-tur i sydvestlige USA. I egen bil besøger du de bedste nationalparker og de mest seværdige storbyer. Med andre ord får du her det bedste af det bedste.
pris fra kr. 4.765,-
 
Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

  Ankomst til Los Angeles, “City of Angels”. Her henter du din udlejningsbil og kører til hotellet. Hvis tiden tillader det, kan du bruge resten af dagen på at opleve Los Angeles. Besøg Universal Studios, Disneyland, Beverly Hills eller nyd stranden ved Venice Beach eller Santa Monica.

 • Dag 2: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

  Brug dagen på at udforske Los Angeles. Besøg f.eks. Universal Studios, nyd stranden ved Venice, besøg de fine kvarterer i Santa Monica eller nyd livet blandt de rige og berømte i glamourøse Beverly Hills. Rejser du med børn, vil Disneyland være et sikkert hit.

 • Dag 3: Los Angeles til Grand Canyon (ca. 900 km.)

  Da køreafstanden i dag er relativt stor, er det en god idé af komme tidligt af sted fra Los Angeles. Undervejs er der mange muligheder for at lave spændende stop. Brug eventuelt lidt tid i den oversete men meget smukke nationalpark Joshua Tree umiddelbart nord for Palm Springs. En anden mulighed er at stoppe i byen Lake Havasu, der ligger ved et opdæmmet stykke af Colorado floden. Den er kendt for broen London Bridge, der fra 1831 til 1962 forbandt de to sider af Themsen i London. Ved ankomst til Grand Canyon kan du jo passende køre direkte ind i parken for at se solnedgangen ved det vestvendte Yavapai Point. Alternativt kan du køre direkte til dit hotel, pakke ud og slappe af ovenpå den lange køretur.

 • Dag 4: Grand Canyon (lidt eller ingen kørsel)

  I dag venter et af turens helt store højdepunkter, og du har hele dagen til at udforske storslåede Grand Canyon. Kør mellem udsigtspunkterne langs kanten i den gratis shuttlebus, eller fornem dybden på vandrestien “Bright Angel Trail”. Det er et absolut must at opleve solop- og nedgang over kløften, når skyggerne er lange, og solens bløde lys får klipperne til at gløde. Spørg hotellet om de nøjagtige tidspunkter.

 • Dag 5: Grand Canyon til Lake Powell (ca. 224 km.)

  En kort køretur til Lake Powell giver dig mulighed for at udforske flere sider af Grand Canyon. Du tager afsked med dette fantastiske område ved Desert View, hvor du kører østpå ud af parken.
 Lake Powell er også et storslået sted, så sæt lidt tid af til at udforske den smukke sø, der er omringet af dramatiske klippemure.

 • Dag 6: Lake Powell til Bryce Canyon (ca. 240 km.)

  Fra Lake Powell går turen mod Bryce Canyon, en relativt lille men afsindig smuk nationalpark i det sydvestlige Utah. Det er muligt at køre mellem de forskellige udsigtspunkter, men det er absolut anbefalelsesværdigt at tage på en kortere eller længere vandretur ned i bunden af kløften. Kun på den måde får du en god fornemmelse for dybden og ser i øvrigt de farverige klippeformationer fra en helt anden vinkel.

 • Dag 7: Bryce Canyon til Las Vegas (ca. 395 km.)

  Forude venter Las Vegas, men inden du kommer så langt, bør du investere lidt tid i Zion National Park – endnu en smuk park, der er meget anderledes end Bryce Canyon. Når du ser neonlyset i det fjerne, ved du, at Las Vegas er nær. Det er svært ikke at undre sig over, hvordan nogen kunne finde på at bygge en spilleby herude midt i ingenting. 
Men Las Vegas står her, og den er utvivlsom en af USA’s mest unikke og farverige byer.

 • Dag 8: Las Vegas (lidt eller ingen kørsel)

  Med sine kasinoer, fabelagtige shows og fantastiske natteliv er Las Vegas blevet USA’s underholdningshovedstad nummer 1. Her kan du besøge det gamle Ægypten, Paris, New York, Venedig, det gamle Rom og meget mere på en eftermiddag. Vel at mærke i form af temahoteller, der bestemt er et besøg værd, også selvom du ikke bor der. Las Vegas er desuden et fantastisk sted at shoppe, og udvalget af restauranter er gigantisk.

 • Dag 9: Las Vegas - Mammoth Lakes (ca. 510 km.)

  I dag går turen vestpå mod Yosemite og Sierra Nevada bjergene i Californien, men først skal du igennem Dødens Dal (Death Valley National Park). Trods det dystre navn byder parken på et fascinerende og ubarmhjertigt ørkenlandskab med bjerge, syngende sandklitter og udtørrede saltsøer. Et godt stop er Furnace Creek, hvor besøgscenteret ligger.

 • Dag 10: Mammoth Lakes - El Portal / Oakhurst / Mariposa (ca. 200 - 250 km.)

  Fra Mammoth Lakes startes den formentlig smukkeste køretur i Californien. Turen fører dig ind gennem Yosemite National Park via den fortryllende Tioga Road og Tioga Pass i godt 3000 meters højde. Herfra snor de stejle bjergveje sig ned til Yosemite Valley. Der er masser af fantastiske udsigtspunkter undervejs, og det er værd at gøre stop hyppigt for at nyde naturen. Tilbring resten af dagen nede i dalen, og fortsæt derefter til hotellet vest for Yosemite (typisk i byerne El Portal, Oakhurst eller Mariposa).

  Bemærk: På visse tidspunkter af året, typisk fra medio / ultimo november til ultimo maj / primo juni, er Tioga Road (Yosemite) lukket p.g.a. af sne. Alternativt kan man køre nord om Sierra Nevada-bjergkæden via Lake Tahoe, eller man kan køre syd om bjergkæden. Spørg evt. din rejsekonsulent ved DANexplore. Se følgende link for hvornår bjergpasset er farbart: Klik her

 • Dag 11: El Portal / Oakhurst / Mariposa til San Francisco (ca. 350 - 400 km.)

  Dagens mål er dejlige San Francisco, der anses af mange for at være blandt de smukkeste byer i USA. Inden du når så langt, anbefaler vi en lille omvej til Californiens berømte vinområder Napa Valley og Sonoma. Her har du mulighed for at besøge et par af de lokale vingårde og smage på den nyeste høst. Som en ekstra gevinst ved denne rute krydser du San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på vej ind til byen. Check ind på dit hotel og nyd resten af dagen i en af USA’s absolut mest populære storbyer.

 • Dag 12-13: San Francisco (lidt eller ingen kørsel)

  To hele dage til at opleve og opsuge den gode stemning i San Francisco. Nyd stemningen på Fisherman’s Wharf, der er et besøg værd, selvom stedet er meget “turistet”. Tag en sejltur til fængselsøen Alcatraz (bestil billetter på http://www.alcatrazcruises.com/) eller spadsér en tur gennem det travle Chinatown. 
Mulighederne er mange, og dagenes indhold er helt op til dig selv.

 • Dag 14: San Francisco - San Simeon (ca. 346 km.)

  Fortsæt langs den forrevne Stillehavskyst mod Santa Maria. På vejen er der mange muligheder for sightseeing eller vandreture i de mange State Parks. Besøg f.eks. det fremragende akvarium i Monterey, kør “the 17 Mile Drive” og gør stop ved det enorme Hearst Castle. Vil du besøge sidstnævnte attraktion, bør du bestille billet i forvejen på http://www.hearstcastle.org/.

 • Dag 15: San Simeon - Los Angeles (ca. 395 km.)

  På vejen tilbage til Los Angeles, hvor en uforglemmelig tur slutter, kan du besøge den danske landsby Solvang. Et andet godt bud er Santa Barbara, som byder på spansk kolonial arkitektur, masser af shopping, restauranter og indbydende strande.

 • Dag 16: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

  Kør til lufthavnen, hvor du afleverer bilen inden hjemrejsen påbegyndes.

   

priser fra
Pris pr. pers. ved 2 personer i samme værelse kr. 7.430,-
Pris pr. pers. ved 4 personer i samme værelse kr. 4.765,-
BEMÆRK!: Denne tur kan (som alle vores ture) naturligvis indholds- og tidsmæssigt ændres, så den passer til dine behov. Spørg eventuelt en af vores rejsekonsulenter.
Inkluderet i prisen
 • Alle overnatninger på 2 - 3½ stjernede hoteller eller moteller
 • 16 dages billeje (se detaljer herunder)
 • Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
 • Flybillet fra Danmark til USA tur/retur
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
 • GPS i udlejningsbilen
 • Forhåndsgodkendelse til USA (Den såkaldte ESTA-registrering, som p.t. koster USD 14,- pr. rejsende)
OvernatningstederAntal
Los Angeles2
Grand Canyon N.P.2
Lake Powell (Page)1
Bryce Canyon N.P.1
Las Vegas2
Mammoth Lakes1
Yosemite1
San Francisco3
San Simeon1
Los Angeles1
Info om billeje
 • v/2 pers: Kategori KIA Rio automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • v/4 pers: Kategori Toyota Corolla automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • Alle relevante forsikringer
 • Fri kilometer
 • Op til 3 ekstra chauffører
 • Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.