Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Ultimative Naturrundrejse

Rejsens lngde Længde: 24 dage / 23 nætter
En fantastisk rundrejse med hovedfokus på naturoplevelserne i det vestlige USA. Masser af tid til at opleve de bedste nationalparker, men også god tid i Las Vegas og San Francisco.
pris fra kr. 7.135,-
 

Vælg denne tur hvis du har god tid og har seriøs hang til aktive oplevelser i naturen.

Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

  Ankomst til Los Angeles, “City of Angels”. Afhent din udlejningsbil og kør til hotellet. Slap af efter den lange rejse, og udforsk nærområdet omkring hotellet.

 • Dag 2: Los Angeles (lidt eller ingen kørsel)

  Brug dagen på at udforske Los Angeles. Besøg f.eks. Universal Studios, nyd stranden ved Venice, besøg de fine kvarterer i Santa Monica eller nyd livet blandt de rige og berømte i glamourøse Beverly Hills. Rejser du med børn, vil Disneyland være et sikkert hit.

 • Dag 3: Los Angeles til Grand Canyon (ca. 900 km.)

  Da køreafstanden i dag er relativt stor, er det en god idé af komme tidligt af sted fra Los Angeles. Undervejs er der mange muligheder for at lave spændende stop. Brug eventuelt lidt tid i den oversete men meget smukke nationalpark Joshua Tree umiddelbart nord for Palm Springs.
  En anden mulighed er at stoppe i byen Lake Havasu, der ligger ved et opdæmmet stykke af Colorado floden. Den er kendt for broen London Bridge, der fra 1831 til 1962 forbandt de to sider af Themsen i London.
  Ved ankomst til Grand Canyon kan du jo passende køre direkte ind i parken for at se solnedgangen ved det vestvendte Yavapai Point. Alternativt kan du køre direkte til dit hotel, pakke ud og slappe af ovenpå den lange køretur.

 • Dag 4: Grand Canyon N.P. (lidt eller ingen kørsel)

  Du har hele dagen er til at opleve fantastiske Grand Canyon. Den store 1.800 meter dybe kløft er skabt af Colorado flodens mægtige kræfter over millioner af år. Det er flot at se kløften fra kraterkanten, hvor du får det helt klassiske view. Men for rigtigt at fornemme dybden af Grand Canyon kan du overveje at tage på vandretur ad stien “Bright Angel Trail”.

  Har du budgettet til det, bør du kraftigt overveje at se Grand Canyon fra luften. Det er dog et absolut must at opleve solop- og nedgang over kløften. Dette er en magisk tid på dagen, når skyggerne er lange, og solens bløde lys får klipperne til at gløde. Spørg hotellet om de nøjagtige tidspunkter.

  Læs mere om helikopterture i Grand Canyon her.

 • Dag 5: Grand Canyon N.P. - Page / Lake Powell (ca. 224 km.)

  En kort køretur til Lake Powell giver dig mulighed for at udforske flere sider af Grand Canyon. Du tager afsked med dette fantastiske område ved Desert View, hvor du kører østpå ud af parken.
  Lake Powell er også et storslået sted, så sæt lidt tid af til at udforske den smukke sø, der er omringet af dramatiske klippevægge. I Page finder du også den imponerende dæmning Glenn Canyon Dam, som absolut er et kig værdigt. Endelig kan du, hvis tiden tillader, købe dig til en tur ved Antelope Canyons (proptrækkerformede sandstensgrotter i 2 niveauer).

 • Dag 6: Page / Lake Powell - Monument Valley (Navajo Tribal Park) (ca. 200 km.)

  I dag forlader du Lake Powell og styrer mod et af turens naturmæssige højdepunkter: Monument Valley Tribal Park. Parken er beliggende på og nord for statsgrænsen mellem Arizona og Utah, og faktisk har jorden status af – ikke nationalpark – men indianereservat.
  De derboende Navajo-indianere har fået tillagt vidtstrakte beføjelser til selv at bestemme over området. Den øverste myndighed er et stammeråd, og politi og park rangere er alle Navajo.Monument Valley er med sine flade sandstensformationer ustyrligt smukt – det er ikke underligt at der er optaget et utal af Western-film derinde.
  Da Monument Valley ikke er en nationalpark, og dermed ikke er omfattet er de såkaldte “park permits”, koster det et gebyr at besøge området.

 • Dag 7: Monument Valley - Moab (ca. 240 km.)

  I dag forlades magiske Monument Valley og kursen sættes nordpå mod Moab. Undervejs kan du, udover det smukke, rå landskab, opleve den specielle klippeformation “Mexican Hat” – som navnet antyder, ligner den en omvendt, meksikansk sombrero (= den traditionelle, bredskyggede hat). Moab er med sine godt 5000 indbyggere en glimrende base for besøg i både Arches N.P. og Canyonlands N.P.

 • Dag 8-9: Moab (lidt eller ingen kørsel)

  Udover at Moab er kendt for sin gode, stratetiske beliggenhed i forhold til de to førnævnte nationalparker, er området også nærmest verdensberømt blandt mountainbikere. I umiddelbar nærhed finder man nemlig de såkaldte “slick rocks” (glat sandsten) som er særdeles velegnede til mountainbike-kørsel (cykler kan lejes flere steder i byen).
  De følgende dage byder på unikke naturoplevelser, som både kan nydes aktiv vis (vandreture) eller lidt afstand fra parkens mange udsigtspunkter. Kun ca. 30 km. fra Moab finder du den ekstremt smukke natioalpark Arches N.P. Der finder du efter sigende den største forekomst af naturligt skabte sandstensbroer, hvoraf den mest berømte vel nok er “Delicate Arch”. 40 – 50 km. fra Moab kan du opleve Canyonlands N.P. – et næsten månelignende landskab med kløfter, “mesas” (flade bjerge) samt dramatiske klippeformationer. I samme område kan man ved Dead Horse Point (state park) opleve det berømte sted, hvor Colorado-flodens løb bliver hesteskoformet.

  Det er også muligt at komme på raftingtur fra Moab. Læs mere her

 • Dag 10: Moab - Bryce Canyon N.P. (ca. 580 km.)

  I dag venter en lang, men fantastisk smuk køretur til det sydvestlige Utah’s formentlig mest elskede nationalpark Bryce Canyon N.P. Kom afsted så tidligt om morgenen som muligt – så bliver der også tid til lave nogle spændende stop undervejs.
  Sidst på eftermiddagen ankommer du til Bryce Canyon – en relativt lille men afsindig smuk nationalpark i det sydvestlige Utah. Det er muligt at køre mellem de forskellige udsigtspunkter, men det er absolut anbefalelsesværdigt at tage på en kortere eller længere vandretur ned i bunden af kløften. Kun på den måde får du en god fornemmelse for dybden og ser i øvrigt de farverige klippeformationer fra en helt anden vinkel.
  For de fleste er et 5-6 timers besøg i Bryce nok, og da du ankommer relativt sent til parken, kan du sagtens bruge lidt ekstra tid i parken den efterfølgende morgen / formiddag inden turen går mod Zion N.P.

 • Dag 11: Bryce Canyon N.P. - Zion N.P. (ca. 140 km.)

  Fra Bryce går turen i dag til Zion N.P., en ofte lidt overset nationalpark. For uindviede er det nok blot at køre igennem parken på vej til Las Vegas, men faktisk rummer Zion naturoplevelser, som er markant anderledes end det du oplever i de andre parker.
  Udover parkens mange udsigtspunkter kan det kraftigt anbefales at prøve kræfter med noget af den godt 25 km. lange vandretur via ruten “The Narrows” (lang kløft, hvor man der hyppigt vandres i vand til knæene). De første 8 km. kan vandres uden at købe en vandretilladelse, og er du “naturfreak” er The Narrows et absolut must på din rejse.

 • Dag 12: Zion N.P. - Las Vegas (ca. 260 km.)

  Med mange intense og vidunderlige naturoplevelser i baghovedet sættes kursen i dag mod Las Vegas – som et syndigt overflydighedshorn ligger byen kan ca. 3 timers kørsel væk, og hvad enten man bryder sig om “fænomenet Las Vegas” eller ej, tjener byen om ikke andet som et kærkomment, afvekslende indslag i et ellers meget naturintenst program. De følgende 2 overnatninger tilbringes dér, og du kommer ikke til at kede dig.

 • Dag 13: Las Vegas (Lidt eller ingen kørsel)

  Med sine kasinoer, fabelagtige shows og fantastiske natteliv er Las Vegas blevet USA’s underholdningshovedstad nummer 1. Her kan du besøge det gamle Ægypten, Paris, New York, Venedig, det gamle Rom og meget mere på en eftermiddag. Vel at mærke i form af temahoteller, der bestemt er et besøg værd, også selvom du ikke bor der. Las Vegas er desuden et fantastisk sted at shoppe, og udvalget af restauranter er gigantisk.

 • Dag 14: Las Vegas - Mammoth Lakes (ca. 510 km.)

  I dag går turen vestpå mod Yosemite og Sierra Nevada bjergene i Californien, men først skal du igennem Dødens Dal (Death Valley National Park). Trods det dystre navn byder parken på et fascinerende og ubarmhjertigt ørkenlandskab med bjerge, syngende sandklitter og udtørrede saltsøer. Et godt stop er Furnace Creek, hvor besøgscenteret ligger.
  Vel ude af Death Valley mødes du af et mere frodigt
  syn, når du nærmest støder ind i Sierra Nevada-bjergkæden. Hvis du kigger godt efter kan du få et glimt af Califoniens højeste bjerg Mt. Whitney (ca. 4.420 meter). Sidst på dagen ankommer du til Mammoth Lakes, et smukt sted, som om vinteren bruges som skisportssted.

 • Dag 15: Mammoth Lakes - El Portal / Mariposa / Oakhurst (190 - 230 km.)

  Fra Mammoth Lakes startes den formentlig smukkeste køretur i Californien. Turen fører dig ind gennem Yosemite National Park via den fortryllende Tioga Road og Tioga Pass i godt 3000 meters højde. Herfra snor de stejle bjergveje sig ned til Yosemite Valley. Der er masser af fantastiske udsigtspunkter undervejs, og det er værd at gøre stop hyppigt for at nyde naturen. I morgen har du en hel dag til at
  udforske Yosemite N.P. fra dalbunden, og der venter mange store oplevelser.

  Bemærk: På visse tidspunkter af året, typisk fra medio / ultimo november til ultimo maj / primo juni, er Tioga Road (Yosemite) lukket p.g.a. af sne. Alternativt kan man køre nord om Sierra Nevada-bjergkæden via Lake Tahoe, eller man kan køre syd om bjergkæden. Spørg evt. din rejsekonsulent ved DANexplore.

  Se følgende link for hvornår bjergpasset er farbart: Klik her

 • Dag 16: Yosemite N.P. (50 - 100 km.)

  Yosemite Nationalpark er ikke uden grund én af de tre mest besøgte parker i USA, og mange vil påstå, at den har sin rette plads på listen over verdens smukkeste naturområder.
  I dalbunden (Yosemite Valley) er der udsigt til flere af parkens berømte vartegn, bl.a.: El Capitan (formentlig verdens største stykke massive granitklippe på omkring 900 meter), Half Dome (ikonisk, halvmåneformet klippeformation) samt Bridelvail Falls (et af flere smukke vandfald). Der er rigeligt at tage sig til i “dalen”. Du bør tage på en kortere eller længere vandretur, eksempelvis til et af vandfaldene. Har du tiden til det og er i god form bør du overveje vandreturen til Half Dome – belønningen venter på toppen hvor udsigten er fantastisk. Turen tager ca. 12 timer frem og tilbage. Se helt fantastisk HD-video fra Yosemite her.

 • Dag 17: El Portal / Mariposa / Oakhurst til San Francisco (ca. 391 km.)

  Dagens mål er dejlige San Francisco, der anses af mange for at være blandt de smukkeste byer i USA. Inden du når så langt, anbefaler vi en lille omvej til Californiens berømte vinområder Napa Valley og Sonoma. Her har du mulighed for at besøge et par af de lokale vingårde og smage på den nyeste høst. Som en ekstra gevinst ved denne rute krydser du San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på vej ind til byen. Check ind på dit hotel og nyd resten af dagen i en af USA’s absolut mest populære storbyer

 • Dag 18-20: San Francisco (lidt eller ingen kørsel)

  Tre hele dage til at opleve den gode stemning i San Francisco. Nyd atmosfæren på Fisherman’s Wharf, der er et besøg værd, selvom stedet er meget turistet. Tag en sejltur til fængselsøen Alcatraz (bestil billetter på www.alcatrazcruises.com) eller spadsér en tur gennem det travle Chinatown. Også byens mange andre kulørte bydele er et besøg værd. Det kunne være hippiernes kvarter Haight og Ashbury eller området Castro, der er populært blandt homoseksuelle. Du kommer heller ikke udenom Golden Gate Park, der er San Franciscos smukke samlingspunkt.

 • Dag 21: San Francisco - Morro Bay (ca. 390 km.)

  Køreturen ad Vestkystens berømte Highway 1 er i forhold til turens øvrige indhold imponerende på sin helt egen måde: I et roligt tempo oplever du den forrevne kystlinje og det storslåede Stillehav. Udsigten er mildt sagt fantastisk, og heldigvis virker strækningen ikke specielt overrendt eller spoleret. Undervejs kan du lave et stop i Monterey, hvor du udover Cannery Row (den gamle gade, hvor sardinfabrikkerne lå) også kan opleve Monterey Bay Aquarium, der med sin imponerende samling af bl.a. dybhavsfisk fra Stillehavets dyb.Turen i dag ender ved den smuktbeliggende by Morro Bay.

 • Dag 22: Morro Bay - Santa Barbara (ca. 180 km.)

  Inden “ringen sluttes” og du ankommer ved vejs ende i Los Angeles skal du have en sidste godbid med. Byen Santa Barbara kaldes “Den Amerikanske Riviera” – ikke underligt når man første gang fornemmer den afslappede middelhavsstemning. Santa Barbara er hyggelig, og du finder et stort udvalg af gode butikker og spisesteder. Den hvide sandstrand er også et godt sted at bruge sin sidste ferietid.På vej til Santa Barbara bør du lave et stop i Solvang, den velkendte, dansk grundlagte by, som i 2011 fejrede 100 års jubilæum. En lille time er nok til at se hovedgaden og eventuelt smage et stykke dansk wienerbrød.

 • Dag 23: Santa Barbara - Los Angeles (ca. 160 km.)

  I dag kører du det sidste stykke til Los Angeles. Slap af resten af dagen på hotellet, tag et smut til stranden og afslut eventuelt din
  rejse med en god middag ude i byen.

 • Dag 24: Hjemrejse

  Turen går til lufthavnen, hvor rejsen til Danmark påbegyndes.

priser fra
Pris pr. pers. ved 2 personer i samme værelse kr. 11.350,-
Pris pr. pers. ved 4 personer i samme værelse kr. 7.135,-
BEMÆRK!: Denne tur kan (som alle vores ture) naturligvis indholds- og tidsmæssigt ændres, så den passer til dine behov. Spørg eventuelt en af vores rejsekonsulenter.
Inkluderet i prisen
 • Alle overnatninger på 2 - 3½ stjernede hoteller eller moteller
 • 24 dages billeje (se detaljer herunder)
 • Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
 • Flybillet fra Danmark til USA tur/retur
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
 • GPS i udlejningsbilen
 • Forhåndsgodkendelse til USA (Den såkaldte ESTA-registering, som p.t. koster USD 14,- pr. rejsende)
OvernatningstederAntal
Los Angeles2
Grand Canyon N.P.2
Lake Powell (Page)1
Monument Valley1
Moab3
Bryce Canyon N.P.1
Zion N.P.1
Las Vegas2
Mammoth Lakes1
Yosemite N.P.2
San Francisco4
Morro Bay1
Santa Barbara1
Los Angeles1
Info om billeje
 • v/2 pers: Kategori KIA Rio automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • v/4 pers: Kategori Toyota Corolla automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • Alle relevante forsikringer
 • Fri kilometer
 • Op til 3 ekstra chauffører
 • Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Iben Thriege
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Iben Thriege på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 20
E-mail: ith@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.