Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Kør-selv ferie i USA

Kør-selv ferie i USA er ganske enkelt (kraftigt) vanedannende – de fleste, som én gang har prøvet det, begynder ofte at drømme om næste tur allerede, inden de når at sætte foden på dansk jord igen.

Planlagt efter dine ønsker

Hos DANexplore lægger vi meget stor vægt på, at rejsen sammensættes på den helt rigtige måde. Det siger sig selv, at det er vigtigt, at programmet indholdsmæssigt opfylder dine personlige ønsker om oplevelser. Ligeså vigtigt er det, at turen planlægges på en måde, så udbyttet bliver optimalt samtidig med at tempoet og “rytmen” i turen bliver idéel for netop dig og dine rejsefæller. Det første og vel nok vigtigste råd er følgende: Lad være med at gabe over for meget – specielt på din første tur.

Bliv evt. inspireret til kør selv-ferien når turen går til USA her.

Bilen eller autocamperen – din tro følgesvend

USA er et kæmpestort land, og det besøges bedst i regioner, hvor den enkelte region dyrkes ned i detaljen i et fornuftigt tempo. På en kør-selv-ferie er bilen (eller autocamperen) i sagens natur en vigtig brik i forhold til din samlede oplevelse. Mange har på forhånd sine betænkeligheder i forhold til at køre langt og opholde sig så meget i en bil, men faktisk vænner man sig utroligt hurtigt til afstandene. Faktisk sker det for mange, at bilen går hen og bliver “en tro følgesvend” på rejsen.Det er nemt at køre bil i USA. Amerikanerne er i overvejende grad rigtig gode og hensynfulde bilister, skiltningen er god og intuitiv, og der køres i højre side af vejen. Det kan faktisk ikke være nemmere.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om billeje i USA HER

Se mere om leje af autocamper i USA her.

Udnyt vores erfaring og planlæg sammen med os

Lad os hjælpe dig med at planlægge turen til USA. Vores (rejse)erfaring er kæmpestor på området, og vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel. Se også vores guide til alt du bør vide inden afrejsen til USA her og se alle vores rejser til USA her.

Skal vi hjælpe dig med at arrangere din kør-selv ferie til USA? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på 86 40 88 44 eller sende os en rejseforespørgsel herunder.

Thomas Lyhne
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Thomas Lyhne på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 31
E-mail: tl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.