Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Ptarmigan Inn

Rejsens lngde Længde: 9 dage / 7 nætter
Beliggende på Banff Avenue, meget tæt på midtbyen Banff samt shopping og restauranter. Overalt fra hotellet har du en fantastisk udsigt til de sneklædte bjerge.
pris fra kr. 7.030,-
 

Kort om hotellet:

Komforten er i højsæde på dette hotel, og på alle værelser er der luksus senge, kaffe- og the-faciliteter, klok radio, TV, gratis Wi-Fi, strygebræt, strygejern, klimaanlæg og hårtørrer.
Nyd en tur i boblebadet eller saunaen efter en tur på pisterne. Restauranten sørger for god mad både til morgen og aften, og du kan slappe af med en avis i lobbyen.

Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Ankomst til Calgary

  Afrejse fra Danmark om formiddagen med Air Canada. Ved ankomsten til Calgary bliver du kørt til Banff Aspen Lodge i Banff. Turen tager ca. 2 timer. Værelserne på Ptarmigan Inn er alle indrettet med badeværelse, TV, gratis Wi-Fi, kaffe-/the-faciliteter, strygebræt/strygejern, aircondition og hårtørrer. Der er morgenmad inkluderet i opholdet.

 • Dag 2-7: Skiløb ved Banff

  Banff ligger i et smørhul, hvorfra du kan nå tre skisportssteder: Mount Norquay, Sunshine Village og Lake Louise. Alle tre steder er inkluderet i liftkortet.
Der er særligt to ting, som gør Banff helt specielt. Den første er ‘champagne powder’. Denne helt specielle tørre sne kommer du aldrig til at opleve i Europa. Den anden er sceneriet. At stå på ski midt i The Rockies med udsigt over de endeløse bjerge er en fantastisk oplevelse.

  Mount Norquay ligger kun 6 km fra Banff og kan nås med skibus fra byen. Mount Norquay er det mindste af de tre områder og består kun af ét bjerg med 31 pister. Til trods for dets beskedne størrelse byder Mount Norquay på super muligheder for carving og freeriding, da der ikke kommer mange gæster her.

  Sunshine Village ligger 18 km fra Banff og kan også nås med skibus fra byen. Sunshine Village strækker sig over 3 bjerge og byder på alt fra perfekte begynderpiste til nogle af Nordamerikas mest udfordrende nedfarter. Dette område er særligt velsignet, når det kommer til snefald.

  Lake Louise, som ligger 45 minutters kørsel med shuttlebus fra Banff, er det største og mest kendte af de tre områder. Med sine 128 km pister er Lake Louise faktisk det største skisportsområde overhovedet i The Rockies. Et perfekt område for alle. Fra toppen af hver lift er der både en let og et svær piste. Området dækker også over 6 “back bowls”, som er fyldt med den berømte champagne powder.

 • Dag 8: Banff til Calgary

  Du tjekker ud af dit værelse om formiddagen, så du er klar til at køre mod lufthavnen lige efter middag. Du skal flyve sidst på eftermiddagen.

 • Dag 9: Ankomst til Danmark

  Du ankommer til Danmark sidst på formiddagen.

priser fra
Pris ved 2 voksne + 2 børn - lavsæson* kr. 7.030,-
Pris ved 2 voksne + 2 børn - højsæson* kr. 7.255,-
Pris ved 4 voksne - lavsæson* kr. 9.035,-
Pris ved 4 voksne - højsæson* kr. 9.295,-
Pris ved 2 voksne - lavsæson* kr. 9.335,-
Pris ved 2 voksne - højsæson* kr. 9.950,-
Priser er fra-priser pr. person - baseret på indkvartering i samme værelse
Inkluderet i prisen
 • Fly fra/til København på økonomiklasse fra Danmark til Calgary tur/retur
 • Gratis transport af medbragte ski/snowboards**
 • Transfer fra Calgary lufthavn til hotel i Banff tur/retur
 • 7 overnatninger på Banff Aspen Lodge i "superior-værelser" (ved 2 voksne) eller i "Premium-værelser" (ved 3 eller 4 voksne)
 • 6 dages liftkort
 • Morgenmad på hotellet (continental breakfast)
 • Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne

Bemærkninger:

* Lavsæson: November - 21. december, 7. januar - 15. februar & 8. april - maj.
* Højsæson:
22. december - 6. januar & 16. februar - 7. april. 
Der skal beregnes yderligere tillæg over jul/nytår!

Priserne er baseret på overnatning i standardværelser, men mod et tillæg i prisen kan du opgradere til andre værelseskategorier. Derudover kan vi også tilbyde andre overnatningsmuligheder, eksempelvis lejligheder med plads til op til 10 personer.

BØRNEPRISER: er gældende for børn i alderen 3-12 år.

OBS!: Der tages prisforbehold for forhøjede udgifter på lufthavnsskatter, olietillæg m.v.

** På udvalgte flyselskaber!

Ekstra information
FlyJa
MorgenmadJa
InternetJa
PoolJa
SpaJa
Ski-in / ski-outNej
Nærmeste skiområdeMount Norquay
Nærmeste lift10km
Town shuttle100m
Ski shuttle100m
ParkeringJa
Dida Sloth
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Dida Sloth på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 18
E-mail: ds@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.