Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Totem Peaks

Rejsens lngde Længde: 15 dage / 14 nætter
Udforsk hundrede kilometer skovområder, krystalklare søer og sneklædte bjerge i Vest Canada, plus de charmerende byer Vancouver og Victoria. Nyd den betagende udsigt til Inside Passage, som er en seværdig arv fra Glacier æraen. Denne kæmpe korridor af kløfter, frodige landskab og is åbner op til Vancouver Island, en af de smukkeste øer på Stillehavskysten.
pris fra kr. 8.725,-
 
Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Ankomst til Vancouver

  Du ankommer til Vancouver lufthavn, hvor du, på egen hånd, tager ind til dit hotel og indkvarteres. Resten af dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Vancouver, som er en by i provinsen Britisk Columbia i Canada. Det er en af verdens smukkest beliggende byer, omgivet af Georgia Strædet på den ene side og storslåede bjerge på den anden. I nærheden af Vancouver finder du spændende udflugtsmål såsom Grouse Mountain, der ligger blot et kvarter fra du står i centrum af byen. Her kan du vandre, se på fugle eller bare nyde den postkort-smukke udsigt ud over byen. Lynn Valley er et regnskovsområde med hængebro og mange andre fantastisk oplevelser i det omkringliggende landskab og uden tvivl også et besøg værd.

 • Dag 2: Vancouver

  Du har hele dagen til at udforske Vancouver og det omkringliggende område. Forslag til udflugter er blandt andet Stanley Park, Mount Seymour, the MacMillan Planetarium, Chinatown, Gastown, Granville Island, Capilano Suspension Bridge og Stanley Park, som er ideel til at cykle mountainbike, holde en romantisk picnic eller nyde duften af grannåle. Det historiske Gastown skal du heller ikke gå glip af, det er den gamle bydel med et mix af forretningsliv, natklubber, restauranter og designbutikker.

  Udover fantastisk natur er Vancouver også en af Nordamerikas største filmbyer, og faktisk er mange amerikanske film indspillet her. På en gåtur gennem Vancouver dukker berømte bygninger og steder op, der er brugt i stribevis af film, fx “Den 6. dag” med Arnold Schwarzenegger og den populære vampyrfilm “Blade Trinity” med Wesley Snipes er optaget her.

 • Dag 3: Vancouver - Penticton

  Start dagen med en smuk køretur til Penticton i Okanagan Valley, som er kendt for dens frodige frugtplantager, strande og et varmt og tørt klima.

 • Dag 4: Penticton - Revelstoke

  Du har morgenen til at nyde Okanagan Valley. Videre på din færd kører du forbi spektakulære vandfald, knejsende bjergtinder og smukke søer på vejen til Revelstoke.

 • Dag 5: Revelstoke - Banff

  Kør gennem Glacier National Park og Rogers Pass på din vej til de canadiske Rockies. Yoho National Park markerer den provinsielle grænse og er samtidig Canadas første nationalpark. Kicking Horse Pas er uden tvivl et højdepunkt i parken. Inden du fortsætter turen til byen Banff, forslår vi et besøg til den krystalklare Lake Louise.

 • Dag 6: Banff National Park

  Hele dagen er fri til at udforske Banff og det omkringliggende område. Vi forslår et besøg til Banffs naturhistoriske museum. Prøv også river rafting eller tag en bådtur på Lake Minnewanka.

 • Dag 7: Banff - Jasper

  Kør til Jasper via den spektakulære Icefields Parkway, der snoer sig i gennem de sneklædte bjergkæder med gletsjer og fører dig videre gennem to nationalparker, som er rige på historier og imponerende natur. Landevejen siges at være den mest spektakulære rute i hele verden. Vi forslår et stop ved Peyto Lake og et besøg i Maligne Canyon i Jasper National Park. På turen har du optimale muligheder for at fotografere snedækkede bjergtoppe, vandfald og alpine enge, mens du kører ad den smukkeste rute i verden.

 • Dag 8: Jasper - Prince George

  Yellowhead motorvejen snor sig forbi Mount Robson, det højeste bjerg i Rocky Mountains, og ned i de store skove i det nordlige British Columbia. Følg den nordlige rute langs floden Fraser gennem Cariboo regionen.

  Prince George byder på en unik blanding af by og natur elementer. Find alle de bekvemmeligheder du behøver, såsom første klasses hoteller, shopping, vandreture i naturen og fiskeri.

 • Dag 9: Prince George - Smithers

  Kør gennem vildmark terrænet omringet af tårnhøje bjergkæder. Husk at holde stop og nyde den storslåede natur undervejs.

  Smithers har ca. 6000 indbyggere og ligger i Bulkley dalen i det nordvestlige British Columbia, på Trans Canada Yellowhead Highway, ca. halvvejs mellem Prince Rupert og Prince George. Der er alt lige fra natur til kulturelle begivenheder i byen Smithers. Oplev spændingen ved at spotte sorte bjørne på landevejene i området om dagen og tag til koncert med prisbelønnende kunstnere om aftenen.

 • Dag 10: Smithers - Prince Rupert

  Følg den fantastiske Skeena River Valley til den aktive havneby Prince Rupert. På den vilde og smukke nordvestlige kyst ligger Prince Rupert, som er en levende by hvor natur, historie og byliv møder hinanden.

  Legendarisk sportsfiskeri, enestående guidede naturudflugter, attraktioner, ældgammel aboriginal kultur, gode restauranter, spændende butikker og farverige kvarterer gør Prince Rupert til det ideelle valg for en familieferie, kæresteferie eller en ferie med vennerne.

 • Dag 11: Prince Rupert - Port Hardy (Cruise)

  Nyd et heldags cruise ombord på BC færgen langs den Britisk Columbias kystlinje. Den berømte Inside Passage krydstogt ender i Port Hardy. Færgeturen varer 15 timer og sejler forbi smuk natur.

 • Dag 12: Port Hardy - Campbell River

  Rejs ad den østlige bred af Vancouver Island til Campbell floden, et knudepunkt for laksefiskeri. Tag på en spadseretur i den friske havluft på Discovery Pier, hvor du kan se laks, ørne eller spot en hval, hvis du har heldet med dig. Nyd udsigten over Discovery Passage, Quadra Island, og i det fjerne kan du se den barske kyst med bjergkæder på fastlandet. Vi anbefaler også en smuttur til Strathcona Park, Discovery Island og det afsides nordlige og vestlige Vancouver Island. I disse berømte vildmarks destinationer, vil du finde en betagende verden af bjerge, kyststrækninger og øer, der bare venter på at blive udforsket.

 • Dag 13: Campbell River

  Fortsæt langs kysten forbi maleriske havnebyer såsom Courtenay, Qualicum Beach, Parksville og Nanaimo. I Duncan kan du besøge Quw’utsun’ kultur og konferencecenter og i Chemainus kan du se de berømte vægmalerier. Når du nærmer dig Victoria, British Columbias hovedstad, anbefaler vi, at du kører langs den naturskønne Malahat Drive, der har en skøn udsigt over vandet og Golf øerne.

 • Dag 14: Victoria - Vancouver

  Inden du forlader den charmerende og smukke havneby Victoria, kan du eksempelvis besøge Butchart Gardens, som er en pragtfuld udstilling af farvestrålende blomster og buske beliggende i et gammelt stenbrud. Nyd et minicruise med BC færgen, som sejler dig omkring Gulf Islands, gennem Georgia strædet og videre til fastlandet for last-minute shopping, inden ferien er slut for denne gang.

 • Dag 15: Vancouver - Vancouver lufthavn

  Turen går til Vancouver lufthavn og videre hjem til Danmark.

 • Aktivitetspakke
 • Dag 2: 4 timers kyst og regnskovs eventyr
  Stillehavs laksen begynder deres rejse indtil Pacific Coastal Rainforest flere hundrede kilometer ude i det store Stillehav. Deres rejse byder undervejs på sultne rovdyr, stærke havstrømme for til sidst at ende i lysningen af dette uberørte område i British Columbia. Heldigvis vil din rejse til regnskoven ikke være nær så turbulent og besværlig. En erfaren guide vil føre dig fra hotellet til naturens katedraler med 500 år gamle træer og gennemsigtige krontage hundrede af meter over dig. De svimlende højder i Capilano Canyon vil fortrylle dig.
 • Dag 6: 4 timers Kananaskis River Whitewater Fun
  Denne hæsblæsende 4 timers whitewater padle raft udflugt på Kananaskis River er en skøn og spændingsfuld introduktion til rafting og er sjov for hele familien. De canadiske Rockies sørger for en dramatisk baggrund og en erfaren guide hjælper dig med at navigere gennem billedskøn natur og kommer samtidig med historiske fortællinger om området. Turen er inklusiv professionelt udstyr, omklædningstelt og drikkevarer.
 • Dag 7: 1,5 times Ice Explorer ride
  Gør dig klar til en ultimativ oplevelse i de canadiske glacier på grænsen mellem Banff og Jasper National Parks. De imponerende Columbias gletsjer dækker et område på 325 kvadrat kilometer og når dybder op/ned til 320 meter, og de er dermed en af de største masser af is syd for polarcirklen. Du bliver transporteret direkte ud på Athabasca gletsjer i en speciel designet Ice Explorer med en erfaren guide, der løbende kommer med nyttige informationer.
 • Dag 14: 3 timers hvaltur med overdækket båd
  Denne kystnære udflugt er en spændende rundtur på 50 til 80 kilometer i søgning efter spækhuggere, vågehvaler, gråhvaler, marsvin, spættet sæler og andre interessante marine dyr. Turen foregår på en overdækket båd med en certificeret marinebiolog, der giver dig en masse nyttig information undervejs.
priser fra
Ved 2 personer i samme værelse kr. 14.070,-
Ved 4 personer i samme værelse kr. 8.725,-
Aktivitetspakke kr. 1.965,-
Prisen er pr. person
Inkluderet i prisen
 • 14 overnatninger på 2-3½ stjernede hoteller eller moteller
 • Færge til Inside Passage cruise Prince Rupert til Port Hardy
 • Færge mellem Swartz Bay og Tsawwassen
 • 15 dages billeje (se detaljer herunder)
Ikke inkluderet i prisen
 • Flybillet tur/retur
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Måltider
 • Attraktioner
 • Park gebyr
 • Envejsgebyr på billeje
OvernatningstederAntal
Vancouver2
Penticton1
Revelstoke1
Banff2
Jasper1
Prince George1
Smithers1
Prince Rupert1
Port Hardy1
Campbell River1
Victoria1
Vancouver Airport1
Info om billeje
 • v/2 pers: Kategori Chevy Cobalt automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • v/4 pers: Kategori Chevy Impala automatic eller lignende (større bil kan tilkøbes)
 • Alle relevante forsikringer
 • Fri kilometer
 • Op til 3 ekstra chauffører
 • En tankfuld benzin
 • Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Iben Thriege
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Iben Thriege på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 20
E-mail: ith@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.