Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til Canada

Canada er et spændende land, der arealmæssigt er det næststørste land i verden, men med en befolkningstæthed på 3 indbyggere pr. kvadratkilometer er Canada en af verdens tyndest befolkede stater. Det betyder, at du i Canada kan opleve en rå og uberørt natur med mulighed for udforskning af bjerge, gletsjere og spejlblanke søer.

I Nordamerika er det tit USA, der løber med al opmærksomheden, mens Canada fremstår som den lidt mere ukendte lillebror. En rejse til Canada byder dog på mindst lige så mange oplevelser; her er der også storslået natur, smukt beliggende storbyer og ikke mindst en varm og afslappende lokalbefolkning.

Book din rejse til Canada hos DANexplore og udforsk bjergene, gletsjerne og de spejlblanke søer i British Columbias nationalparker. Eller oplev det brusende vandfald, Niagara Falls, de små hyggelige kystbyer og efterårets farverige løvfald. Når vinteren dækker Canada i fint puddersne, er det tid til at finde bilen frem, mens resten af året er perfekt til vandreture, kør-selv ferier, camping eller udforskning af charmerende storbyer som Vancouver og Toronto.

Rocky Mountains

Er du naturelsker vil du juble over Canadas unikke bjergnatur. I Rocky Mountains er der rig mulighed for at udforske naturen via kilometervis af lange vandrestier. Naturen byder på et alpint landskab med stejle tinder, sne og store skove. Udover vandring i de forskellige parker, kan du også prøve at ro en tur på de smukke søer. Ved Upper Grinnell Lake, finder du resterne af en af områdets største gletsjere. Du går på en god og til tider stejl sti, som er ekstremt scenisk. I klart vejr får du masser af panoramaudsigter over de dybe, træklædte dale med dybgrønne søer nede under dig. Til sidst på din vandring når du op til et smukt og råt landskab, der er slebet til af is og sne. På dine vandreture i de forskellige nationalparker vil du opleve fantastiske bjerglandskaber og bjergsøer.

Hvis du skal ud og vandre i parkerne, er der flere typer campingpladser og primitive teltpladser i parken. Hvis du kommer kørende, er der ligeledes pladser, der minder om en kæmpe parkeringsplads for autocampere.

Unikke skioplevelser i Canada

Rejser til Canada byder på unikke ski-oplevelser i flotte bjergområder med krystalklar puddersne. Afhængig af dine ønsker skræddersyer vi din perfekte skirejse. Canada rejser byder både på off-piste, heli-skiing, funparks og brede boulevard-pister for alle niveauer. I Canada får du en skiferie i sublime skiområder.

Storbyferie i Toronto

Er du til storbyferie, er der gode muligheder for at opleve storbyens puls i Toronto. Her kan du komme på sightseeing i bus eller du kan se byen fra luften i en helikopter. Du skal selvfølgelig også se det fantastiske vandfald – Niagara Falls, som er den største turistattraktion i området omkring Toronto. På din tur rundt i Toronto kan du også tage ind på Royal Ontario Museum, som er et af Canadas største museer.

Med andre ord er Canada landet for dig, som elsker vild natur, men som også gerne vil kombinere naturoplevelserne med storbyer og en spændende historie.

Bestil din rejse til Canada

Canada rejser er fantastiske! Hos DANexplore skræddersyr vi rejser til hele verden, og derfor sidder vi også klar til at skræddersy din kommende rejse til Canada. Kontakt os for at høre nærmere om booking og bestilling. Har du brug for hjælp til hvilken destination og ferieform, der passer bedst til dig og dine rejsebehov, er du også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Ring til os på 86 40 88 44 eller udfyld rejseforespørgslen nedenfor.

Har du brug for mere information om Canada inden afrejsen? Se vores guide til Canada her.

Iben Thriege
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Iben Thriege på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 20
E-mail: ith@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.