Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Nordamerika

Nordamerika er som skabt til uforglemmelige ferier for hele familien. Her er der mulighed for både kør-selv, ferie i autocamper, skirejser og krydstogter. USA og Canada er ideel til kør-selv ferier og camper-ferier. Bag rattet har du friheden til at lade dig inspirere undervejs. Drej af når du har lyst og stop hver gang, noget fanger din interesse. Du bestemmer selv, hvor meget eller hvor lidt, der skal reserveres hjemmefra. Nordamerika byder på fantastiske oplevelser uanset hvilken rejseform du vælger. Det ved vi af egen erfaring, og vi sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte rejse.

Både kør-selv og camper-ferier kan kombineres med udflugter, så du kan opleve vilde bjørne, hvalsafari, gletsjere, rafting, vingårde og meget mere. Uanset hvad du drømmer om, har USA og Canada alt, hvad hjertet begærer af naturoplevelser.

Er du i højere grad til storbyliv og attraktioner, kan du vælge at forene kør-selv ferien medet ophold i en af USA’s og Canadas mange storbyer. Her er det også muligt at forene ferien med udflugter såsom helikoptertur over New Yorks berømte vartegn, opleve Miami på cykel, guidet byrundtur i Harlem og meget mere. Her på siden kan du klikke dig videre til at læse om, hvilke muligheder der er for rejser til Nordamerika, ligesom du også kan læse mere om de udflugter, vi tilbyder.

Hos DANexplore har vi stor erfaring med at skræddersy rejser til både USA og Canada, og vores erfarne rejsekonsulenter har selv både boet og rejst meget i henholdsvis USA og Canada.

Thomas Lyhne
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Thomas Lyhne på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 31
E-mail: tl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.