Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Tilbud: West Canada Deluxe – Enestående natur og unik indkvartering i det vestlige Canada

Rejsens lngde Længde: 19 dage / 17 nætter
Besøg Vancouver Island og spektakulære Jasper og Banff National Park i The Canadian Rockies. Kør ad naturskønne vejstrækninger og bo på anmelderroste lodges.
pris fra kr. 14.495,-
 
Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Ankomst Vancouver

  Efter ankomsten i Vancouver går turen på egen hånd til hotellet i Vancouver downtown. Brug eftermiddagen og aftenen på at kigge nærmere på en af verdens, måske nok, smukkest beliggende storbyer, omgivet af Georgia Strædet på den ene side og storslåede bjerge på den anden.

 • Dag 2: Vancouver

  En hel dag til at opleve Vancouver, der er vidt berømt for sin smukke beliggenhed og de mange udendørs aktiviteter. Et godt sted at starte kunne være Stanley Park, der også er hjemsted for det flotte Vancouver Aquarium, der er blandt byens mest populære seværdigheder. Køb evt. en 24-timers billet til en ”hop-on hop-off” trolley, som kører mellem alle byens attraktioner og bydele som f.eks. Gastown og Chinatown. Besøg det store udvalg af etniske restauranter og opleve de mange forskellige etniske kulturer, der forenes i storbyens mylder.
  Oplev f.eks. også MacMillan Planetarium, Robson Street, Granville Island, Capilano Suspension Bridge og Grouse Mountain.

 • Dag 3: Vancouver - Victoria

  Efter tjek ud fra hotellet går turen atter til lufthavnen, hvor udlejningsbilen skal afhentes. Herfra går ruten nu syd for Vancouver, mod færgelejet i Tsawwassen, hvorfra færgen mod Vancouver Island afgår. Sejlturen fra Tsawwassen på fastlandet til Swartz Bay på Vancouver Island tager ca. halvanden time. Turen over det smukke Strait of Georgia kan nydes fra dækket på færgen.
  Turen fra Swartz Bay til Victoria er ca. 30 km.
  Vancouver Island er på størrelse med Jylland med imponerende bjerge, frodige skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Dette, kombineret med et rigt og unikt dyreliv, tiltrækker besøgende fra hele verden.
  Fremme i hyggelige Victoria by kan du besøge Inner Harbour, Bastion Square eller Beacon Hill Park. En kop afternoon tea på det ikoniske og eksklusive Fairmont Empress Hotel, kan også anbefales.

 • Dag 4: Victoria – Ucluelet (ca. 290 km.)

  Fra Victoria går turen nu mod nord langs Vancouver Islands flotte vestkyst og efterfølgende på tværs af øen frem til Ucluelet, som er at finde på Vancouver Islands østkyst. Undervejs går ruten igennem Nanaimo, som er Vancouver Islands næststørste by, efter Victoria.
  Resortet, Black Rock Oceanfront Resort, ligger opført på klipperne helt ud mod vandet i rå og fascinerende omgivelser af forrevet kystlinje og nåleskov.

 • Dag 5: Ucluelet

  En hel dag til at udforske Ucluelet halvøen, som indbyder til udendørsaktiviteter og naturoplevelser af den helt store skuffe. Til lands kan man blandt andet prøve kræfter med et slag golf, en tur på mountain bike, spektakulære vandreruter eller det nok mest populære, de mange wildlife- og bjørnesafari ture.
  Til vands er mulighederne også mange, her er der bl.a. kajak, fisketure, dykning, sejlture eller de populære hvalsafaris. Vil man opleve herlighederne fra luften, er dette også muligt på en flightseeing – sightseeing med fly.
  Ucluelet er omgivet af vand og derfor er her mange strande, ikke nødvendigvis badestrande, men smukke og varierede strande som også er et besøg værd.

 • Dag 6: Ucluelet – Courtenay

  Turen går nu tilbage Vancouver Islands østkyst, nærmere bestemt byen Courtenay. Courtenay er en hyggelig og atmosfærefyldt by, der byder på et udvalg af lokale butikker, caféer og restauranter i centrum. Omkring byen er der rig mulighed for at opleve storslået natur og prøve kræfter med forskellige former for aktiviteter.

 • Dag 7: Courtenay – Egmont

  Tid til at lægge Vancouver Island bag sig og fortsætte turen tilbage til fastlandet. Turen går nu med færge, først en halvanden times sejlads fra Comox til Powell River og efter en flot køretur langs kysten ad Sunshine Coast Highway, venter endnu en kort færgesejlads fra Saltery Bay til Earls Cove. Efter en meget kort køretur er man fremme ved West Coast Wilderness Lodge, som ligger idyllisk placeret mellem træerne helt ned til fjorden i den lille fiskerlandsby Egmont på the Sunshine Coast.

 • Dag 8: Egmont

  Dagen er fri til at nyde de smukke omgivelser, lodgen og området. Der er flere muligheder for at komme ud i naturen, bl.a. på en zodiac tur, hvor man kommer forbi småøerne i fjorden, små vandfald og tæt på områdets rige og varierede dyreliv. Vil man gerne ud på egen hånd, er det også muligt at leje både kano, kajak, mountain bikes og fiskeudstyr. Lodgen har en stor træterrasse helt ned mod fjorden, så en stille stund, hvor man bare læner sig tilbage og nyder udsigten, er der også mulighed for.

 • Dag 9: Egmont – Whistler

  Der tages afsked med West Coast Wilderness Lodge, og turen går atter med færge. Denne gang er ruten Langdale – Horseshoe Bay og sejltiden er begrænset til kun 40 minutter.
  Fra Horseshoe Bay går turen nordpå ad Sea-to-Sky (Highway 99) en helt fantastisk køretur, som byder på smukke udsigter, dramatiske bjerge, høje vandfald og rig mulighed for at gøre fotostop undervejs – afsæt tid til dette.
  Fremme i Whistler kan der spilles golf i skyggen af bjergene, hikes langs de endeløse stier og høje alpine enge, opleves spektakulære gletsjere på hesteryg eller prøves kræfter med vild white water rafting. Slut dagen af med at nyde de hyggelige omgivelser i Whistler by.

 • Dag 10: Whistler – Wells Gray Provincial Park (ca. 420 km.)

  Turen fortsætter nu længere mod nord, mod Wells Gray Provincial Park. Undervejs går turen gennem western byen Kamloops, hvor Stenton-hatte og cowboystøvler i bybilledet ikke er et særsyn. I højlandet udenfor Kamloops ligger den enorme Douglas Lake Ranch, som med sine 20.000 kvæg har været Canadas største kvæg ranch siden 1884. Kamloops er desuden overnatningsby for rejsende med luksustoget Rocky Mountaineer, så det er en yndet by at lægge vejen forbi.
  Ranchen, Nikiska Ranch Lodge & Cabins, hvor der skal overnattes ligger mere eller mindre i Wells Gray Provincial Park, så naturen og sceneriet man omgiver sig med her, er helt fortræffeligt.

 • Dag 11: Wells Gray Provincial Park

  Tilbring dagen med at udforske denne fantastiske naturpark med klippeskråninger, store søer og høje vandfald, bl.a. det det smukke Helmcken Falls med sine 140 meter. Wells Gray Provincial Park kan opleves til fods på adskillelig afmærkede vandrestier, men det er også muligt at komme rundt f.eks. på hesteryg. Parken kan også opleves til vands, enten i kano på søerne eller riverrafting på en af floderne.

 • Dag 12: Wells Gray Provincial Park – Jasper (ca. 315 km.)

  Turen fortsætter i dag ad Yellowhead Highway, endnu en af Canadas naturskønne vejtrækninger. Her passeres dybe kløfter, høje vandfald, brusende floder og imponerende bjerge i de canadiske Rocky Mountains. Undervejs går turen også forbi Mt. Robson, som rejser sig næsten 4.000 meter over havets overflade og dette er dermed det højeste bjerg i de canadiske Rockies.
  Kort før Jasper forlader man British Columbia og krydser grænsen til Alberta, hvor resten af turen skal køres.

 • Dag 13-14: Jasper National Park

  Jasper er en mindre by som er omkranset af en smuk nationalpark. Jasper National Park er næsten 11.000 km² stor, hvilket svarer til ca. ¼ af Danmarks areal. Her er mindst 1.000 km vandreruter at vælge imellem, så der er rig mulighed for at opleve områdets dybe kløfter, brusende floder og fantastiske bjerge. Få et overblik over herlighederne ved The Whistlers, der nås med en kort tur i svævebane til 2.500 meters højde. Et andet godt mål for en tur kunne være Maligne Canyon, der er den længste kløft i bjergkæden. Eller hvad med en gåtur langs Maligne Lake, der er dannet af smeltevand fra gletsjere? Mulighederne er mange.

 • Dag 15: Jasper – Lake Louise (ca. 230 km.)

  Turen fortsætter nu mod Lake Louise mod syd, og det er ikke hvilken som helst køretur, der venter forude, det er nemlig Icefields Parkway, som er en af verdens allersmukkeste vejstrækninger. Undervejs er der masser af muligheder for at gøre stop og forevige de smukke omgivelser af bjerge, floder og søer. På ruten kan man også opleve Nordamerikas største samling af gletsjere, Columbia Icefields, hvor adskillige gletsjere løber sammen og danner et område, der dækker et areal på ca. 325 m². Man kan opleve den ene, Athabasca gletsjeren, helt tæt på, på en udflugt, der foregår med et specialdesignet køretøj og afslutningsvis en udsigtstur i en Glacier Skywalk.
  Dagens slutdestination, den dybblå Lake Louise, er måske en af de mest ikoniske seværdigheder i det vestlige Canada, og det er ikke uden grund, det er virkelig et flot syn, der venter her. Kør evt. også til den mindst ligeså smukke, Moraine Lake, som ligger kun en kort køretur herfra.

 • Dag 16: Lake Louise – Banff (ca. 60 km.)

  Fra Lake Louise går turen nu det sidste stykke til Banff. Tag evt. Bow Valley Parkway (rute 1A) i stedet for den store Trans-Canada Highway. Turen er måske en smule længere og tager lidt længere tid, men det er en flottere tur at køre på vejen ned igennem Banff National Park på vej frem mod Banff by.

 • Dag 17: Banff National Park

  Omkring Banff ligger Canadas ældste nationalpark, der bl.a. byder på Bow Falls og svævebanen til Sulphur Mountain. Bjergtinden kan også nås til fods ad en 6 km lang bjergsti, der starter bag det seværdige Banff Springs Hotel. I Upper Hot Springs kan du efterfølgende hvile benene i det 45 grader varme kildevand og samtidig beundre den eventyrlige udsigt mod bjergene.

 • Dag 18: Afrejse Calgary

  Der tages hul på turens sidste del, denne gang er det mod lufthavnen i Calgary (ca. 145 km.). Udlejningsbilen afleveres, der tjekkes ind og flyrejsen hjem mod Danmark påbegyndes.

 • Aktivitetspakke
 • Dag 2: The Mail Run
  Anderledes og naturskøn flyvetur med vandflyver fra Vancouver til den hyggelige Salt Spring Island. Nyd en time på egen hånd til at opleve byen, de lokale butikker og de idylliske ø-omgivelser, inden endnu en smuk flyvetur retur til Vancouver venter.
 • Dag 5: Hvalsafari
  Enestående mulighed for at opleve både gråhvaler, pukkelhvaler, spækhuggere og det øvrige rige dyreliv i den betagende Clayoquot Sound, på vestkysten af Vancouver Island. Turen har en varighed af 2-3 timer.
 • Dag 13-14: Jasper Wildlife Viewing
  Oplev storslået og uspolert natur i Maligne Valley i Jasper National Park. Området har et mangfoldigt og varieret dyreliv, med både fiske- og havørne, bjerggeder, elge, hjorte og naturligvis de sorte bjørne. Turen tager ca. 3 timer og er inkl. guide.
 • Dag 15: Athabasca Glacier
  Første del af turen foregår med "Ice Explorer", et speciallavet køretøj der er designet til gletsjerkørsel. Der gøres stop ved Athabasca gletsjeren. Efterfølgende går turen til Glacier Skywalk, en platform med glasgulv der rækker ca. 30 meter ud over Sunwapta Canyon.
priser fra
Ved 4 personer kr. 14.495,-
Aktivitetspakke kr. 2.595,-
Prisen er pr. person og gælder ved afrejse i maj 2018
Inkluderet i prisen
 • Flybillet t/r
 • 17 overnatninger på hoteller eller lodges
 • 15 dages billeje (se detaljer herunder)
 • Færgeoverfarter som beskrevet i dag-til-dag-beskrivelse
 • Program iflg. dag-til-dag-beskrivelse
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
 • GPS i udlejningsbilen
OvernatningstederAntal
Vancouver2
Victoria1
Ucluelet2
Courtenay1
Egmont2
Whistler1
Wells Gray Provincial Park2
Jasper National Park3
Lake Louise1
Banff National Park2
Info om billeje
 • Full size SUV til 4 pers. (større bil kan tilkøbes)
 • Alle relevante forsikringer
 • Fri kilometer
 • Én ekstra chauffører
 • En tankfuld benzin
 • Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Thomas Lyhne
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Thomas Lyhne på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 31
E-mail: tl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.