Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til Thailand

Thailand kan for mange minde om et sandt paradis med hvide sandstrande og krystalklart hav. Især de seneste år er landet blevet en populær feriedestination for de danskere, der ønsker at søge væk fra den kolde vinter, og valget er ofte en uge eller to ved stranden. Thailand byder dog på meget mere end det, og det er bestemt værd at kigge nærmere på de mange muligheder, for man kan ofte finde nogle billige rejser til Thailand.

Thailand strækker sig over et stort areal, og du vil opleve store forskelle fra nord til syd. Mens de sydlige egne er populære for dem, der ønsker ren badeferie, finder man i de nordlige egne nogle helt unikke muligheder for at opleve det autentiske og ægte Thailand. Her kan du blandt andet begive dig ind i junglen, hvor du kan se eksotiske planter og dyr og besøge stammerne, der bor ude i bjergene omkring Chiang Mai. Minoriteterne her lever så primitivt, at man har en følelse af at være afskåret fra civilisationen, og det bidrager til oplevelsen af, at man er en del af en hel unik kultur.

Planlæg den billigste rejse til Thailand
Der er gode muligheder for at finde en billig rejse til Thailand, men der er en række tips, der er værd at skrive sig bare øret. Hvis du ønsker at rejse i den danske vinterperiode, handler det om at booke i god tid, da flybilletter altid stiger i pris i de perioder, hvor mange danskere køber deres billet. Det sker typisk i august, hvor mange lige er vendt hjem fra sommerferie og begynder at planlægge vinterens eller påskens rejse. Bestiller du i starten af sommerperioden, kan du være heldig at finde nogle rigtig billige rejser til Thailand.

Hvis du ikke har mulighed for at bestille i så god, er det i stedet en god idé at rejse i slutningen af året eller i starten af foråret. På den måde undgår du perioderne med meget nedbør, men rejser uden for den periode, hvor flertallet af danskere rejser østpå.

Oplevelser i Thailand
Thailand byder på et utal af forskelligartede oplevelser, og du kan ikke undgå at blive fascineret af den kultur, der hersker i landet. Thailand byder dog på meget mere end blot kulturelle oplevelser. Vælger du at destinationen for din rejse skal være junglen i det nordlige Thailand, kan du glæde dig til oplevelser, der blandt andet tæller rafting eller sejltur på en bambusflåde, du har også muligheden for at bade i et gigantisk vandfald og have nærkontakt med elefanter. Kort sagt kan du glæde dig til en oplevelse udover det sædvanlige!

Mens mange af verdens jungler sætter store krav til fysik og udholdenhed, så er junglen i det nordlige Thailand en af de nemmest tilgængelige trekkingområder i Asien. Det betyder også, at man som børnefamilie med børn fra cirka 10 år og op ikke skal afholde sig fra at begive sig på trekking i junglen.

Uanset hvor du rejser til i Thailand, skal du uden tvivl benytte lejligheden til at få skræddersyet tøj til en overkommelig pris. Der findes nogle særdeles dygtige skræddere, som laver et outfit ud fra dine ønsker og mål, så det hele bliver skræddersyet til dig, og så det bliver præcis, som du ønsker det. Det kan hurtigt tjene prisen på rejsen hjem, når du kan få både skræddersyede kjoler og jakkesæt til ganske lidt i forhold til danske priser.

Selvfølgelig er der også uendelig mange andre muligheder for indkøb, og her har Thailand både store centre samt små gader og stræder, hvor der især handles thaisilke, håndværk og guldsmykker til favorable priser. Desuden må du ikke gå glip af de mange spændende markeder, hvor man kan gå på opdagelser i små boder med alt lige fra mad, tøj og sjove souvenirs.

Thailand byder også på masser af kultur i form af historiske templer, der er åbne for besøgende og stammelandsbyer, hvor du kan komme helt tæt på lokalbefolkningen. Hos DANexplore er vi eksperter i at skræddersy rejser til hele verden, og vi sidder også klar til at skræddersy din drømmerejse til Thailand. På den måde kan du fx helt selv vælge, om du vil forene en tur til det nordlige Thailand med badeferie i syd eller storbyoplevelser i Bangkok.

Send en rejseforespørgsel i dag
Thailand er landet, der byder på oplevelser for alle, og det er bestemt anbefalelsesværdigt at kigge nærmere på, hvilke muligheder der er. Kort sagt kan du i Thailand nyde hvide sandstrande, gå på opdagelsen i junglen og smage fantastiske madretter fra det thailandske køkken. Maden er vidunderlig, med den ene lækre smagsoplevelse efter den anden. Udbuddet er meget varieret og krydderierne fabelagtige, og sidst med ikke mindst er priserne heldigvis ofte i bund. Hvis du er modig, kan du også prøve maden fra de mange gadeboder, hvor der venter dig mange spændende kulinariske oplevelser for helt ned til 5 kroner!

Se alle vores rejser til thailand her

Kontakt os i dag
Hvis du ønsker nærmere information eller at booke en billig rejse til Thailand, er du mere end velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44 eller sende os en rejseforespørgsel nedenfor.

Vi glæder os til at tale med dig om din næste drømmerejse!

Pia Trier
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Pia Trier på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 15
E-mail: pt@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.