Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til Japan

Hvorfor skiferie i Japan?

Der er mange gode argumenter for at tage på skiferie i Japan, og ikke alle er direkte relateret til skiløb. Japanerne er både venlige, imødekommende og gæstfrie, maden og gastronomien er fantastisk, områderne tilbyder mange faciliteter og god indkvartering, og så er den japanske kultur bare fascinerende anderledes.

Japan – powder, når det er bedst!

Dog er det også en kendsgerning at Japan er en topklasse skidestination, af én årsag: POWDER! Vejrsystemer bringer kold sibirisk luft ind over Hokkaido halvøen i det nordlige Japan, hvilket resulterer i store mængder af den kolde, tørre og bløde powder, som Japan er verdenskendt for. Årligt snefald på over 15 meter i dette område, er ikke usædvanligt, så der er masser af nyfalden sne at boltre sig i.

Vil du på skiferie i Japan?

Hvis du ønsker yderligere information er du meget velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44 eller sende os en rejseforespørgsel herunder.

Se alle vores Japan skirejser her

Pia Trier
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Pia Trier på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 15
E-mail: pt@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.