Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Kubu Indah Dive & Spa Resort

På nordøstkysten af "Gudernes ø", Bali, ligger Kubu Indah Resort i den idylliske fiskerlandsby Kubu. Hotellet ligger smukt placeret mellem havet og den mægtige vulkan, Mt. Agung.
pris fra kr. 335,-
 

Alle bungalows ligger fordelt i hotellets tropiske have og har en fantastisk udsigt over Lombok strædet. Nederst i haven, helt nede ved stranden, finder du den lækre udendørs pool.

Der er to typer bungalows på hotellet, Garden og Beach bungalows. Beliggenheden og udsigten er forskellig, men indretningen er den samme. Hver bungalow er opført i moderne balinesisk stil og er smagfuldt og harmonistisk indrettet med badeværelse, aircondition, minibar, safty boks samt egen terrasse.

Restauranten på Kubu Indah Resort serverer det bedste fra det vestilige og asiatiske køkken og i poolbaren er der forfriskende drikkevarer og snacks på menuen. I hotellets spa tilbyder de et varieret udvalg af afslappende og afstressende behandlinger.

Kubu Indah Resort har et professionelt dykkercenter, som er designet af dykkere for dykkere, helt på højde med europæiske standarder. Bali har verdensklasse dykning for alle niveauer, så vil du på eventyr under overfladen er du kommet til det rette sted. Lokale guider og erfarne dykkerinstruktører står klar til at assistere.

priser fra
Ved 2 personer i samme værelse (Beach Bungalow) kr. 335,-
Prisen er pr. person

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser!

Ekstra information
MorgenmadJa
AirconditionJa
Wi-fi (i fællesområder)ja
PoolJa
SpaJa
RestaurantJa
Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.