Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til Asien

Asiens er måske Jordens mest eksotiske og farverige kontinent. Her bombarderes sanserne med stærke dufte, fremmede synsindtryk og storslået natur, og du vil hurtigt føle dig godt tilpas blandt den gæstfrie og smilende lokalbefolkning. Hos DANexplore tilbyder vi rejser til både Thailand og Bali.

Asien er verdens største kontinent. Der bor mere end 3,3 milliarder mennesker. I Asien tales en overvejende del af verdens 5000-6000 sprog, og i Asien er alle de store verdensreligioner stærkt repræsenteret fra kristendom og islam til hinduisme og buddhisme. Asien rejser byder på mange spændende oplevelser afhængig af om du ønsker storbyferie, sol ferie eller aktiv ferie i bjergene.

Thailand er en af vores populære destinationer i Asien. Et besøg i det nordlige Thailand er et møde med minoriteterne, junglen og de kæmpestore elefanter. I bjergene omkring Chiang Mai finder du stammerne, som lever bag junglens grønne facade. På en jungletrekking i den tropiske varme, kan du få lov til at klappe en elefant. På en jungletrekking vil du opleve naturen fra første parket, se eksotiske planter og dyr helt tæt på, møde folk der lever så primitivt, at man skulle tro civilisationen aldrig har nået dem. Nordthailands bjergjungle, er et af de mest populære og nemmest tilgængelige trekking områder i Asien.

Rejser til Asien giver masser af forskellige indtryk. Du kan blandt andet opleve de mange forskellige stammer. For flere hundrede år siden migrerede bjergstammefolkene fra det sydlige Kina ind i Laos, Myanmar, Vietnam og Thailand. Stammernes kultur og levemåder trives på mange måder stadig, som den har gjort i tusinde af år. Bjergstammerne der lever i Thailand, deles ind i syv hovedgrupper, der hver har deres egen kultur, religion, sprog, kunst og farverige beklædning. Fælles for mange af grupperne, er at de har levet af at dyrke opium, men i dag forsørger sig med mange andre afgrøder. Kvinderne er meget traditionelt klædt i forskellige farverige klæder, mens mændene er dygtige håndværkere og specielt er kendt for deres musikinstrumenter, armbrøster og andre udskårne træredskaber. Asien rejser indeholder en bred vifte af oplevelser.

Chiang Mai kan opleves til fods, i en richshaws eller i en tuk-tuk, men den fredfyldte atmosfære, der er over at se byen fra floden, kan ikke overvurderes. Det er muligt at sejle rundt med en båd og “bare” opleve hvor smukt her er, men du kan også besøge en flydende restaurant, så du kombinere Thailands storslåede, kulinariske oplevelser med udsigten og de skvulpende bevægelser.

I det sydlige Thailand vil du opleve lange kridhvide strande, hvor der er de perfekte rammer til afslapning i første klasse. Det tropiske farvand er perfekt til snorkling og dykning. Det tropiske klima, gør at der er varmt året rundt. Læs mere om rundrejser i Thailand her.

Bali er endnu en tropisk perle i Asien, som mange ønsker at besøge. På Bali har du mulighed for at opleve en enestående kultur, som byder på en venlig befolkning, der med glæde vil give dig en smagsprøve af det balinesiske køkken. Hvis du er begejstret for en aktiv ferie, er der også muligheder for at du kan bestige en vulkan samt se delfiner springe i vandet ud fra Lovina. Når du rejser rundt på Bali, vil du opleve et idylisk naturscenarie, med majestætiske vulkaner, der strækker sig mod himlen, maleriske landsbyer og dybe kratersøer.

Når du rejser rundt på Bali, er det som alle dine saner er aktiveret. Det vil du se med det samme du ankommer til Bali. Dans og musik er vigtige elementer i den balinesiske kultur, og undervejs kan du få lejlighed til at stifte bekendtskab med Balis klassiske kunstformer. Du vælger selv, hvad du vil opleve, når du rejser rundt på Bali. Rejser til Bali byder på en masse tid til at nyde livet, øens skønhed og hinandens selskab. Læs mere om rundrejser på  Bali her.

Hvis du ønsker at høre nærmere om rejser til Asien, er du velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44.

Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.