Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til Zanzibar

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af en del småøer samt de to hovedøer, den sydlige Unguja og den nordlige Pemba. Zanzibar har omkring 1 million indbyggere. Hovedstaden er Zanzibar Town, med den verdensberømte gamle bydel Stone Town på øen Unguja. Når du skal holde din ferie på Zanzibar, skal du tage en færge fra fastlandet ud til Zanzibar.

Oplev Zanzibars skønhed

I dag er det først og fremmest de hvide palmestrande, det tropiske klima og det varme azurblå vand, der lokker folk til Zanzibar. Flere steder ud for kysterne findes også rige koralrev, som er hjemsted for blandt andet skildpadder og hvalhajer. Men før verdenen fik øjnene op for Zanzibars enestående skønhed, var det helt andre ting, der fik folk fra Afrika, Arabien, Europa og Asien til at søge mod øen. Det var først og fremmest krydderier og handel med slaver. Med sig bragte de tilrejsende deres hjemlands respektive kulturer, mad og religioner. De fleste slog sig ned i hovedbyen Stonetown, og med tiden udviklede Zanzibar sin unikke multikulturelle sjæl. En sjæl der stadig ses på byens menukort og i Stonetowns eksotiske, gamle gader, hvor man stadig fornemmer den levende historie. Tempoet i byen er afslappet, og nogle steder kan det næsten føles som om tiden står stille.

Der er et stort udbud af lækre hoteller på Zanzibar, hvor du kan smage den gode lokale mad, som skaldyr, fisk og friske solmodne frugter som ananas, mango og papaya. Nyd en velværebehandling med pedicure, manicure og massage efter en dag med kulturelle oplevelser.

På Zanzibar er der mange gode dykkersteder, hvor der er flotte koraller og masser af farvestrålende fisk. Dykning er en af Zanzibars hovedattraktioner, og er du heldig kan du også se store skildpadder i det klare turkisblå vand.

Rejser til Zanzibar byder på et væld af aktiviteter. På din ferie kan du blandt andet komme på en sejltur og besøge de mange små øer, du kan tage på udflugt i regnskoven, samt opleve de mange små hyggelige landsbyer. Zanzibar rejser har mange forskellige aktiviteter afhængig af dine ønsker og behov til din ferie.

Slap af på nogle af verdens bedste sandstrande

Den smukke Matemwe Beach er bred og strækker sig langs kysten lige så langt øjet rækker. Her er ikke mange mennesker, og du føler hurtigt, at du har paradis for dig selv.

På den nordlige spids er Nungwi Beach, en udemærket strand, der ikke lider under helt så store tidevandsforskelle som længere nede ad østkysten.

Seks kilometer sydvest for Nungwi ligger Kendwa Beach, en vidtstrakt og skøn strand med klart vand i de stærke turkise og azurblå nuancer, der er meget karakteristiske for Zanzibar. Kendwastranden, der måske er Zanzibars allerbedste strand, er mildt sagt perfekt. Vandet er dybt, og der er ikke østkystens tidevandsproblemer.

På Kiwengwa Beach, der er en dejlig hvid sandstrand, er det muligt at vindsurfe, sejle i kajak, køre på mountainbike eller leje din egen sejlbåd.
En utrolig fredelig stemning finder du på Jambiani Beach, en dejlig strand, der er velegnet for alle, både børnefamilie, unge romantikere eller midaldrende par på afslapningsferie. Her kan du rigtig slappe af og nyde ferien.

Zanzibar har et ideelt ferievejr året rundt, og derfor er Zanzibar et oplagt feriested hvis du trænger til sol, varme og afslapning.

Overalt på Zanzibar kan du nyde den afslappede atmosfære og unikke mad oplevelser. Rejser til Zanizibar vil uden tvivl blive et godt ferieminde.

Lyder dette som noget for dig, kan du kontakte os for yderligere oplysninger på tlf.: 86 40 88 44 eller du kan skrive en rejseforespørgsel til os her.

Thomas Lyhne
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Thomas Lyhne på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 31
E-mail: tl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.