Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Best of Tanganyika

Rejsens lngde Længde: 6 dage / 5 nætter
På dette fem dages safarieventyr, oplever du de tre enestående nationalparker og naturreservater Tarangire, Serengeti og Ngorongoro. Alle måltider, transport, udflugter samt overnatninger, er inkluderet.
pris fra kr. 13.090,-
 
Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Kilimanjaro lufthavn - Tarangire

  Efter ankomsten til Kilimanjaro lufthavn, bliver du kørt til Tarangire National Park. Tarangire National Park er Tanzanias sjette største nationalpark og især kendt for sin store population af elefanter og de enorme baobab-træer.
  Fremme i Maramboi Tented Camp serveres frokosten og middagen.

 • Dag 2: Tarangire - Ngorongoro

  Morgenmad og en tidlig safari i Tarangire, inden turen går videre mod Karatu, hvor der overnattes. Undervejs besøger du Manyara National Park, som specielt er kendt for sine træ-klatrende løver, men her lever også bl.a. elefanter, flodheste, bøfler og zebraer.
  Efter frokosten køres det sidste stykke til den farverige by Karatu, hvor du bl.a. skal opleve byens livlige marked. Her kan købes alt fra køkkengrej, tøj, frugt og grønt samt lokal Masai kunst og håndværk – et oplagt sted at købe souvenirs.
  Senere på dagen er der middag og efterfølgende overnatning i Ngorongoro Farm House.

 • Dag 3-4: Serengeti National Park

  Efter morgenmaden går turen nu videre gennem Ngorongoro højlandet, frem mod et af turens absolutte højdepunkter, Serengeti National Park. På vejen besøges det lille Olduvai Museum, hvor du kan se en interessant udstilling, om de millioner af år gamle spor efter urmennesker, man har fundet i området.
  Forude venter der nu et par dage med safarioplevelser på Serengetis enorme sletter. Serengeti er nok Afrikas mest kendte nationalpark og det er ikke uden grund, her finder du flere dyr end noget andet sted og den er derfor oplagt til safari.
  Serengeti ligger årligt, i perioden oktober til juli, arealer til den store migration, hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller krydser nationalparkens græssletter i deres søgen efter føde. Rovdyrene følger de enorme flokke lige i hælene, ligeledes i deres evige jagt på føde. Dette enestående naturfænomen er nok Serengetis største seværdighed, men nationalparken kan også bryste sig af at huse The Big Five, som er løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler.
  Serengeti Kati Kati Camp er base til måltiderne og når der skal overnattes.

 • Dag 5: Serengeti - Ngorongoro

  Morgenmad og tidlig afgang fra Serengeti, men du kan lige nå at nyde den sidste safari-køretur som nationalparken forlades. Forude venter endnu en unik safari oplevelse i Ngorongoro, som grænser direkte op til Serengeti. Ngorongoro-kratret er et sammensunket vulkankrater på 265 km2omkranset af op mod 600 meter høje kratervægge – en såkaldt ubrudt caldera, som er den største af sin slags i verden og som i dag, er at finde på UNESCOs Verdensarvliste.
  Dagen byder på safari gennem det frodige vulkankrater, som har et rigt og varieret dyreliv med bestande af bl.a. løver, elefanter, flodheste, næsehorn, zebraer, hyæner, antiloper, gazeller samt et væld af fuglearter.
  Frokosten spises undervejs og sidst på dagen, er der middag og overnatning på Ngorongoro Farm House.

 • Dag 6: Ngorongoro - Kilimanjaro lufthavn

  Efter morgenmaden er der afgang mod Arusha, hvor der spises frokost på en lokal restaurant, inden turen går det sidste stykke til Kilimanjaro lufthavn.

priser fra
Pr. person - gruppetur* kr. 13.090,-
Ved 2 personer - privat tur* kr. 17.850,-
Ved 4 personer - privat tur* kr. 14.000,-
Inkluderet i prisen
 • Lufthavnstransfer Kilimanjaro Lufthavn t/r
 • Safariture
 • Entréafgift til parkerne
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Guide/chauffør
 • Alle måltider
Ikke inkluderet i prisen
 • Flybillet fra Danmark til Tanzania t/r
 • Drikkepenge
 • Evt. visum udgifter

* Ved "gruppetur" forståes, at du/I deltager som en del af en gruppe med andre rejsende. "Privat tur" er en tur, hvor du/I udelukkende deltager.

Generelle prisbemærkninger:
* Turen afgår hver TIRSDAG - private ture, dog alle ugens dage.
* Priserne er fra-priser (pris pr. person).
* Ovenstående priser er lavsæsonpriser.
* Rabat til børn i alderen 0 - 11 år. Spørg efter pris.
* Der pålægges et pristillæg i perioden i og omkring påske, jul og nytår. Spørg DANexplore.

Husk at medbringe:
Solhat, solcreme, insektspray, varm fleecetrøje til kølige aftener, kamera og kikkert.

 

Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.