Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Kili Safari

Rejsens lngde Længde: 6 dage / 5 nætter
Fem dage med fantastiske safarioplevelser. Undervejs kommer du til Amboseli, Lake Naivasha og ikke mindst, Masai Mara. Overalt kan du opleve Kenyas vilde dyreliv.
pris fra kr. 6.710,-
 
Dag-til-dag beskrivelse
 • Dag 1: Nairobi - Amboseli

  Efter ankomsten til Nairobi lufthavn bliver du først kørt til en privat lounge, hvor du lige kan friske dig op ovenpå flyrejsen. Herefter går turen sydpå og efter en køretur på ca. 4 timer, ankommer du til turens første stop, Amboseli National Park, som ligger smukt placeret for foden af Kilimanjaro. Amboseli National Park er et af Kenyas bedste safariområder med et rigt og varieret dyreliv, bl.a. en stor bestand af elefanter.
  Din base de næste dage er Amboseli Sopa Lodge og her serveres der frokost, inden eftermiddagen byder på turens første safari.
  Efter eftermiddagens safari er der middag på lodgen.

 • Dag 2: Amboseli

  Dagen starter tidligt med endnu en safari i Amboseli, hvorefter der serveres morgenmad tilbage i lodgen. Du har nu det meste af dagen på egen hånd, kun afbrudt af frokost. Du kan slappe af ved poolen og herfra nyde den fabelagtige udsigt til Kilimanjaro med den snedækkede top. Sidst på eftermiddagen og inden middagen serveres, venter endnu en spændende safari rundt i nationalparken.

 • Dag 3: Amboseli - Lake Naivasha

  Efter morgenmaden går turen nu videre til Lake Naivasha, hvor du ankommer efter en ca. 5 timers køretur. Lake Naivasha er en stor ferskvandssø med et overfladeareal på 160 km2, hvilket dog kan variere meget afhængig af nedbøren. Ved søen findes et mangfoldigt og varieret fugleliv og desuden, er den også hjemsted for et større antal flodheste.
  Du ankommer til Lake Naivasha Sopa Lodge, hvor både frokosten og middagen serveres – eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

 • Dag 4: Lake Naivasha - Masai Mara

  Morgenmaden spises tidligt og forude venter en køretur på ca. 5½ time frem til Masai Mara National Reserve, der ligger i den sydvestlige del af Kenya. Masai Mara naturreservatet og Marafloden, som løber igennem, er opkaldt efter masaierne, som bor i og omkring området. Masai Mara er kendt for sit varierede og mangfoldige dyreliv, et stort antal rovdyr og for at huse “The Big Five” – som er løver, elefanter, næsehorn, bøfler og leoparder. Desuden lægger Masai Mara årligt arealer til et helt specielt naturfænomen, nemlig the Great Migration, hvor op mod 1,5 million gnuer i følgeskab af et stort antal Thompsons gazeller og zebraer, i perioden fra juli til oktober krydser savannen på deres årlige vandring, med rovdyrene lige i hælene. Den årlige migration forbindes oftest med Serengeti, men krydser altså også Masai Mara.
  Efter ankomst til Mara Sopa Lodge og frokost, byder eftermiddagen på safari. Om aftenen er der middag tilbage i lodgen.

 • Dag 5: Masai Mara

  Tidlig start på dagen med endnu en safari inden morgenmaden. Alternativt kan du, mod tillægspris, tage på en enestående ballonsafari, hvor du oplever savannen og dyrene oppefra, når ballonen lydløst bevæger sig hen over Masai Mara, mens solen står op. Turen har en varighed af ca. 3 timer og undervejs serveres der champagne-morgenmad i bushen.
  Frokosten spises tilbage i lodgen, inden du skal på turens sidste safari om eftermiddagen. Om aftenen serveres middagen i Mara Sopa Lodge.

 • Dag 6: Masai Mara - Nairobi

  Efter morgenmaden går turen nu tilbage til Nairobi. Turen tager ca. 5½ time i bil, men du kan også vælge at tage turen retur til Nairobi i fly, dog mod et tillæg i prisen.
  Fra Nairobi går turen videre mod nye oplevelser eller retur mod Danmark, hvis eventyret er ovre for denne gang.

priser fra
Pr. person - gruppetur* kr. 6.710,-
Ved 2 personer - privat tur* kr. 9.135,-
Ved 4 personer - privat tur* kr. 7.280,-
Inkluderet i prisen
 • Lufthavnstransfer Nairobi t/r
 • Safariture
 • Entréafgift til parkerne
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Guide/chauffør
 • Alle måltider
Ikke inkluderet i prisen
 • Flybillet fra Danmark til Kenya t/r
 • Drikkepenge
 • Evt. visum udgifter

* Ved "gruppetur" forståes, at du/I deltager som en del af en gruppe med andre rejsende. "Privat tur" er en tur, hvor du/I udelukkende deltager.

Generelle prisbemærkninger:
* Turen afgår hver SØNDAG - private ture, dog alle ugens dage.
* Priserne er fra-priser (pris pr. person).
* Ovenstående priser er lavsæsonpriser.
* Rabat til børn i alderen 0 - 11 år. Spørg efter pris.
* Der pålægges et pristillæg i perioden i og omkring påske, jul og nytår. Spørg DANexplore.

Husk at medbringe:
Solhat, solcreme, insektspray, varm fleecetrøje til kølige aftener, kamera og kikkert.

 

Thomas Lyhne
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Thomas Lyhne på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 31
E-mail: tl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.