Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til Kenya

Det er i Kenya, at du finder det ikoniske Afrika, hvor flokke af zebraer græsser under bredskyggede akacietræer, og løver daser i solen. Men Kenya rejser har meget mere at byde på. Langt mod nord strækker ørkenlandskaberne sig ind i Etiopien, og langs kysten venter historiske handelsbyer og lækre strande på at blive udforsket. I hjertet af landet samles flokke af flamingoer langs de lavvandede søer, og i højlandet dyrkes vidunderlig kaffe. For de, som for alvor vil prøve kræfter med naturen, kan en topbestigning af Mount Kenya (5199 m.) anbefales. Eller hvad med riverrafting på Tana River?

Safaritur i Masai Mara og gletsjervandring ved ækvator

Når turen går til Kenya, vil en klassisk safari tur i Masai Mara typisk være førsteprioritet, men der er meget mere at komme efter i det østafrikanske land. En populær oplevelse i Kenya er gletsjervandring ved ækvator. Her kommer du op at trekke på Mount Kenya, som ligger blot 16 kilometer fra ækvator. Når du kommer op på toppen, vil du blive fanget af den betagende udsigt ud over det varierende landskab.

Mød savannens krigere i Masai Mara

Endvidere kan du møde savannens krigere i Masai Mara. På vej mod Masai Mara tårner girafferne op over sletten, gnuerne stirrer og strudsene spæner af sted, og pludselig ser man de høje slanke masaihyrder med spyd og røde klædedragter i vejkanten. Masaierne holder fast ved traditionelle normer og levevis, og det er svært at komme tæt på dem på anden vis end ved at besøge de landsbyer, der mod betaling giver rundvisning. Masaierne bygger deres hytter af jord og komøg i en cirkel omgivet af tørret buske, og her byder masaierne inden for med traditionel velkomstdans, hvor mændene under højlydt sang hopper højt i vejret med samlede ben. Kenya rejser er særpræget med deres spændende og anderledes kultur.

Kom helt tæt på dyrene ved Lake Nakuru

Ved Lake Nakuru spankulerer en million pink flamingoer rundt i lavt, blåligt vand. Nationalparken byder på masser af vilde dyr, som aggressive bøfler, tonstunge næsehorn, plettede hyæner, legesyge bavianer, yndefulde gazeller, stribede zebraer og løver, der klatrer i træer, men det er absolut flamingoerne, som gør Lake Nakuru til noget helt enestående. Rundt om søen fører små bumpede veje, hvor også pelikaner i massevis høre hjemme. Man kommer helt tæt på de mange dyr, der fredeligt græsser og jagter på savannen. Klippefremspringet Baboon Hill er et glimrende udsigtspunkt, hvor man har et godt udsyn ud over søen og dens flamingoer.

Gør klar til kødfestival på restaurant Carnivore

På restauranten Carnivore i Nairobi er det med at møde op med en knurrende tom mave, kniven spidset og gaflen klar til en kødfestival uden lige. Tjenere springer konstant til med lange spyd direkte fra den store, åbne grill og skærer kødet direkte ned på tallerkenen. På menukortet finder du alt fra gris, lam, ko og kylling til strudsefrikadeller og krokodillekød, og man har hurtigt syv-otte forskellige slags kød på tallerkenen. Hvert bord har et lille flag i en træklods, og når maven er fuld, sænker man flaget. Dette kan dog medføre lidt venlig hån fra tjenerne, der aldrig synes, at man har spist nok kød! Restaurant Carnivore er to gange blevet kåret blandt verdens 50 bedste restauranter.

Kontakt os i dag

Ovenstående er blot et lille udvalg af de mange uforglemmelige oplevelser, Kenya byder på. Rejser til Kenya har noget for enhver smag, og den imødekommende befolkning vil gøre alt for, at du skal føle dig velkommen i deres smukke land.

Hvis du ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte os på 86 40 88 44 eller sende os en rejseforespørgsel herunder.

Læs mere om vores safariture i Kenya her.

Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.