Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Rejser til Afrika

Afrika er verdens næststørste kontinent, og samtidig et af de mest forskelligartede kontinenter. Trods fremstillingen som et ofte tør og sandet sted, så byder Afrika både på frodig natur, høje bjerge med gletsjere, imponerende floder og et rigt dyreliv.

De østafrikanske lande, Kenya og Tanzania rummer alt det, der er værd at opleve på en rejse til Afrika. Her vandrer dyrene stadig frit omkring på vidtstrakte savanner, og i de små stammelandsbyer går livet sin vante gang. Østafrika byder også på nogle af de bedste strande langs Det Indiske Ocean. Ud for Tanzanias kyst finder man Zanzibar, som er et paradis på jord med godt vejr hele året rundt, så om du er til afslapning i palmernes skygge eller safari i verdensklasse, er det i Kenya og Tanzania, du finder helt ind til den afrikanske sjæl.

I Sydafrika finder du et mere frodigt landskab, som blandt andet kan opleves på vores skræddersyede kør-selv ferier, hvor du kan vælge at køre langs ”The Garden Route”, der har fået sit navn efter de mange smukke blomster, der kan opleves langs turen, og den frodige skove har helt sikkert også medvirket til navnet. I Sydafrika gemmer der sig mange historiske og gamle byer, hvor du kan få indblik i blandt andet Nelson Mandelas oprør med apartheid-regimet, eller du kan besøge Boulders Beach, hvor du kan opleve sælkolonier og se de berømte pingviner.

Oplev Afrikas vilde natur og fascinerende landskaber
En rejse til Afrika kan tilpasses lige præcis dine behov og ønsker, og du bestemmer selv om du vil være i det tropiske klima nær ækvator, eller om du foretrækker det subtropiske længst mod nord og syd. På grund af Afrikas store areal, er der derfor meget varierende vejr, men generelt er middeltemperaturen høj over hele kontinentet. Afrikas natur byder på både regnskov og ørken, og derfor er nedbørsmængden meget varierende.

Kombiner din safari-oplevelse eller kør-selv ferie med et ophold på Zanzibar. På den måde oplever du både de smukke sandstrande med lækkert azurblåt vand og mulighed for ultimativ afslapning i hængestolen, samtidig med at du kan få en verdensklasse safari, hvor du kan se ”The big five”, der tæller løven, leoparden, næsehornet, den afrikanske elefant og vandbøflen, og samtidig opleve den storslåede savanne.

Hvis du er ude efter at opleve Afrikas vilde natur, er det helt klart en safari i savannen du skal vælge. Safarier i Afrika er helt unikke og byder på et bredt dyreliv lige fra elefanter, næsehorn, krokodiller, giraffer, kæmpe termitboer og zebraer. Der findes mange vildtreservater i Afrika; et af de populære steder er Kenya, hvor du kan møde et helt unikt land med mange muligheder for en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kenya har et fascinerende landskab som varierer fra sneklædte bjerge til tør savanne. Safarioplevelserne tilbydes næsten overalt i Kenya, og de fantastiske oplevelser er varierende i forhold til naturomgivelserne og de dyr, der kan opleves. Et andet fantastisk område er Amboseli, som byder på enestående oplevelser med Mount Kilimanjaro i baggrunden. Uanset hvad du drømmer om, er du garanteret en afvekslende oplevelse. Hvis du ønsker en safari som er unik og eksklusiv, er både Kenya og Amboseli en fantastisk mulighed.

Noget for enhver smag
Tag på trekking på Kilimanjaro – Afrikas top. Med sine 5.895 meter er Kilimanjaro det højeste bjerg på det afrikanske kontinent og det fjerdehøjeste af verdens “Seven Summits”, der tæller det højeste bjerg på hvert af de syv kontinenter. Bjerget ligger i Tanzania nær grænsen til Kenya, og er det nemmeste af ”Seven Summits” at bestige. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du drømmer om at se toppen af verden. Fordelen ved Kilimanjaro er, at det ikke kræver forudgående erfaring med bjergbestigning. Har du en god fysisk form og det rette udstyr, er det muligt at gennemføre. Læs mere om trekking i Tanzania her.

Afrika har noget for enhver smag uanset om man er en eventyrer, som vil udforske den afrikanske kultur eller tage på safari i den vilde natur. Oplev Afrika med DANexplore og få en unik eventyrlig oplevelse.

Se mere om vores fire rejsemål i Afrika her:

Rejser til Tanzania

Rejser til Kenya

Rejser til Sydafrika

Rejser til Zanzibar

For nærmere information omkring skønne Afrika, kontakt os på 86 40 88 44 eller send en rejseforespørgsel nedenfor.

Rasmus Nicolaisen
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Rasmus Nicolaisen på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 19
E-mail: rn@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.