Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Oplev USAs vestkyst & Hawaii

Rejse der kombinerer det bedste af det vestlige USA med Hawaii. Oplev højdepunkter, nationalparker og storbyer på en kør-selv tur rundt i det vestlige USA inden rejsen fortsætter ud til de smukke og eventyrlige Hawaii øer.

Fra kr. 16.695,- pr. person ved 4 personer. 

Prisen er inkl. fly Danmark – Hawaii via Los Angeles t/r, 23 hotelovernatninger samt 16 dages billeje.

Vi tager forbehold for udsolgte perioder.

Bestil eller hør mere

Ønsker du at høre nærmere om rejsen, er du meget velkommen til at kontakte os ved at sende en rejseforespørgsel nedenfor eller ved at ringe til os på tlf. 86 40 88 44. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende. Vil du vide mere om Hawaii, har vi samlet info. herunder ellers kan du læse mere om USA ved at klikke her, hvor du også kan læse mere om de store oplevelser der venter på USAs vestkyst.

Vores øvrige kør-selv ture i USA kan du finde ved at klikke her.

Hawaii

Oahu:
Her finder du hovedstaden Honolulu, som byder på både moderne højhuse, gamle bydele, utallige restauranter og spisesteder, gode shoppingmuligheder og naturligvis den verdensberømte Waikiki Beach.
Bevæger man sig udenfor storbyen, har Oahu også meget at byde på. Et sted værd at besøge er Pearl Harbor med mindesmærket for krigsskibet USS Arizona, der var et af de mange skibe, der blev ramt under det japanske angreb 7. december 1941. Kualoa Ranch er også et besøg værd, her tilbydes der masser af aktiviteter på ranchens flotte bjergrige områder, som har lagt kulisse til bl.a. Jurassic Park filmene. Læg også vejen forbi Nuuanu Pali udsigtspunktet, hvor der venter en imponerende udsigt over Oahus landskaber.

Maui:
Der er meget at se og opleve på Maui, så det kan anbefales at leje en bil i nogle dage og komme rundt og se nærmere på denne smukke ø. Først og fremmest bør man køre ”Road to Hana” som er en af verdens smukkeste køreture. Kystvejen der løber på ydersiden af bjergene og forbinder byerne Kahului og Hana, er 80 km. lang, har 59 (ensporede!) broer og ikke mindre end 620 sving, er en enestående oplevelse. Turen byder på frodig regnskov, stejle klipper, sandstrande og flere vandfald, så afsæt tid til stop og husk kamera.
Læg også vejen forbi Haleakala National Park med det 3.000 meter høje vulkankrater eller det 120 meter høje Waimoku vandfald. Besøges Maui i vinterhalvåret er det også muligt at komme på hvalsafari og opleve pukkelhvalerne der opholder sig omkring Hawaii i vintermånederne.

Big Island eller Kauai?
Hawaii har mere at byde på end Oahu og Maui og ønsker du i stedet, eller også, at opleve Big Island og/eller Kauai, er det selvfølgelig muligt.

Både vulkanøen Big Island og ”Garden Island” Kauai er meget anderledes end både Oahu og Maui, men bestemt også et besøg værd. Så det er fire meget forskelligartede og naturskønne øer der kan sammensættes og kombineres som ønsket, når rejsen går til Hawaii.
Big Island har nok den mest varierede natur af alle øerne, her findes golde sorte lava landskaber, aktive vulkaner, grønne og frodige bjerglandskaber og smukke rå kyststrækninger. Som navnet antyder, er Big Island den største af Hawaii øerne, så det anbefales at have en bil til rådighed for at få mest muligt ud af dagene her.
Kauai med tilnavnet ”Garden Island” er den mest grønne og frodige af Hawaii øerne. Kun ca. 1/3 af Kauai er beboet, resten af øen består af de smukkeste grønne vulkanlandskaber. Oplev bl.a. den smukke Na Pali-kyst med de mest spektakulære klippeformationer og Waimea Canyon, også kaldet ”Stillehavets Grand Canyon”.

Jens Lind
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Jens Lind på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 21
E-mail: jl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.