Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Opskriften på en jul med tid til at være sammen

Julen er hjerternes fest, og i den søde juletid rykker vi tættere sammen og bruger tid med de mennesker, vi holder allermest af. Men julen er også en travl tid, hvor der skal købes julegaver, pyntes op med julehjerter og nisser, juleanden skal steges, og så skal der plukkes gran og mos til adventskransen og kalenderlyset. Så paradoksalt nok elsker vi at bruge tid sammen i julen, men tiden er samtidig knap, fordi dagene fyldes med juleforberedelser. Derfor vil vi gerne give dig opskriften på, hvordan du rent faktisk får en jul, hvor der er tid til at være sammen.

Jul i Thailand

Du skal bruge

• En tropisk destination
• Et hotel med faciliteter der opfylder dine behov
• En liggestol
• En swimmingpool eller strand (alt efter smag og behag – det ene udelukker ikke det andet)
• En eksotisk drink
• Kultur
• Natur
• Et marked med alverdens boder
• Krydr og smag til med oplevelser (med løs hånd)

Thailand

Fremgangsmåde

Flyv til Thailand

I Thailand venter et tropisk paradis, hvor du får masser af tid til at nyde feriedagene med dine nærmeste. Og så foregår alle juleherlighederne under den varme sol og med sand mellem tæerne. Det er julefred og familiehygge!

Bo på et hotel, hvor der er tænkt på det hele

Når du er landet i Thailand, skal du bruge et hotel, der opfylder dine behov for en juleferie. Har du børn, skal du måske have et hotel med sjove aktiviteter for familiens yngste. Er du på romantisk jule-parrejse, skal du nok have et hotel med wellness og lækker restaurant. Uanset dine behov så gemmer Thailand på et hotel, der kan give dig de rette rammer for en jul med tid til at være sammen.

Læg dig til rette i liggestolen

Opskriftens næste punkt er et af de nemmere af slagsen, som ikke kræver de store forberedelser eller anstrengelser. Nu handler det nemlig bare om at finde en liggestol i palmens skygge, hvor du kan læse en god bog, se ungerne plaske rundt i poolen eller nyde en lille eftermiddagslur. Her falder pulsen, og du kan glemme alt om at lave andesteg og risalamande. I stedet skal du kun bruge tiden på at slappe af sammen med de mennesker, du holder af.

Bestil en drink med paraply

Gør de afslappende timer på liggestolen endnu bedre med en eksotisk drink med paraply, og skål julen velkommen.

Udforsk regnskove og bjerglandskaber

Juledagene behøver ikke kun dreje sig om at dase ved swimmingpoolen eller stranden. I Thailand er der spændende naturoplevelser i sigte. Udforsk regnskoven, bjerglandskaber og rismarker. I bjergene kan du fx opleve varme kilder, vandfald og bjerglandsbyer, hvor lokalbefolkningen bor langt væk fra civilisationen. I den tætte regnskov går du rundt i de grønne omgivelser til lyden af tropiske fugle og frøer, som lægger ’musik’ til dine oplevelser.

 

Thailand


Besøg guddommelige templer

I Thailand kan du også gøre juledagene kulturelle med et besøg i guddommelige templer og paladser. Her får du en bid af Thailands fascinerende kultur, som samtidig kan give juledagene et højtideligt præg.

Køb årets julegaver

Thailand lokker med et utal af farverige og spændende markeder, hvor der sælges alt fra madvarer, smykker, silker og souvenirs. Så her kan du med garanti finde en lille julegave til en du holder af.

Smag til med oplevelser

I løbet af din julerejse kan du med fordel smage hele herligheden til med sjove oplevelser. Det kunne for eksempel være snorklig fra en speedbåd, en bådtur eller en cykeltur i Bangkok – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Nu har du faktisk opskriften på en jul, hvor der er tid til at være sammen. Men husk at du altid kan tilføje andre ’ingredienser’, som du synes fuldender julerejsen.

Velbekomme og god julerejse-appetit.

PS. Vil du hellere til USA? Så giver vi dig seks grunde til, at du skal holde jul i USA, eller hvad med seks destinationer, hvor du får en jul uden stress og jag?

Du kan også få en nytårsaften du aldrig glemmer ude i den store verden.

Thomas Lyhne
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Thomas Lyhne på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 31
E-mail: tl@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.