Mere end 30 års erfaring    |    Konkurrencedygtige priser    |    Tryghed    |    Hjælp på rejsen - døgnet rundt                   +45 86 40 88 44

Efterårsferie på New Zealand

Hent din Star RV autocamper i Auckland og glæd dig til 12 dage, hvor du selv bestemmer rute og tempo. Auckland ligger på Nordøen og du kan vælge at bruge dagene på at opleve Nordøens højdepunkter og alle de unikke naturoplevelser. Ønsker du det, skræddersyer vi naturligvis gerne et rejseforslag til dig.

Pris pr. person ved fire voksne:

Fra kr. 9.995,-

Prisen er inklusiv fly, 12 dages leje af camper af typen Star RV Hercules og “Star Pack”.

Pris pr. person ved to voksne:

Fra kr. 11.795,-

Prisen er inklusiv fly og 12 dages leje af camper af typen Star RV Aquila og “Star Pack”.

Priserne er baseret på udrejse i oktober og november, hvor det er forår/sommer i New Zealand. Vi tager forbehold for udsolgte fly og campere.

Star Pack

Pakken indeholder:

 • Relevante forsikringer (uden selvrisiko)
 • Fri Kilometer
 • 12,5% moms
 • Køkkenudstyr
 • Sengetøj (dyne og pude), linned og håndklæder
 • Velkomstpakke (Opvaskemiddel, svamp, tændstikker, shampoo, balsam, sæbe, salt & peber, kaffe og the)
 • 24 timers helpline/vejhjælp
 • Kort og guide over campingpladser
 • Gebyr for ekstra chauffør
 • Gasflaske og bord og stole
 • Gratis overnatning  Med bestilling af rejse hos DANexplore følger et gratis medlemskab, som gør det muligt at campere kvit og frit hos lokale vinbønder, farmere og i private frugtplantager, mere end 100 udvalgte steder, fordelt rundt på hele New Zealand.

Bestil eller hør mere

Ønsker du at høre nærmere om rejsen, er du meget velkommen til at kontakte os ved at sende en rejseforespørgsel nedenfor eller ved at ringe til os på tlf.  86 40 88 44. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende. Vil du gerne vide mere om New Zealand, kan du læse med herunder eller trykke her, hvor vi har samlet alt, der er værd at vide om New Zealand.

Læs mere om New Zealand

Det er ikke til at forstå, at New Zealand ligger på den anden side af jorden. For landet virker på den ene side meget europæisk og vestligt. Men på den anden side byder New Zealand på naturoplevelser i verdensklasse, der er hele den lange rejse værd!

I New Zealand kan du opleve varme kilder, gejsere og aktive vulkaner. Andre steder kan du opleve gletsjere og regnskove side om side, sneklædte bjerge og gyldne strande. For ikke at tale om mægtige fjorde, fantastiske vinområder og hyggelige byer. Også dyrelivet er varieret, og så er New Zealand et sandt mekka for adrenalinjunkies.

På Sydøen vil du se barsk natur, hvor vejret har sat sine aftryk i landskabet. Blandt andet kan du se “Pancake Rocks”, som har fået tilnavnet fordi de store klipper ligner store stabler af pandekager. Disse sten er blevet formet fra naturen side, og kan ses på Sydøens vestkyst.

Oplevelser på Nordøen

På Nordøen finder du Cape Reinga, som er det nordligste punkt i New Zealand. Dette er stedet hvor Stillehavet og det Tasmanske hav mødes. Du vil opleve en spektakulær panoramaudsigt fra Cape Reinga. Efter dette fantastiske syn, kan du fx tage på ninety-mile-beach, hvor du kan surfe på sandklitterne.

Et must i New Zealand er at se hvalerne og delfinerne i Kaikoura. Havbunden omkring Kaikoura halvøen er meget speciel. Kaskelotterne kommer hertil hvert år for at spise de millioner af krebs og plankton, som havstrømmen fører til bugten. Hvis ikke man lider af søsyge, er dette en unik mulighed for at opleve disse store væsner i bugtens bølger.

Maorierne er den oprindelige befolkning på New Zealand. Når du besøger New Zealand, vil du med sikkerhed støde på maorierne og deres flotte værker, der består af udskæringer i træ og ben. En gang om året afholdes der en festival på New Zealand til ære for maorierne.

Star RV Aquila

Star RV Hercules

Rasmus
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Rasmus på telefon eller e-mail
Dir. 87 12 49 19
E-mail: rn@danexplore.dk

Send rejseforespørgsel

For at kunne hjælpe bedst muligt, bedes du udfylde alle felter.